@barky jj tam chce ist emil na pivko tento tyden pondelok/utorok aby sa ti chcelo. my s rii tiez neco vymyslame tento tyden, ale ja to vidim na xxlko asi zase..
Spamujete mi vlákno ... Myslim že podnikou je v ZA dost a nemam všetky preskumane(preto ich preksumam ), XXL je moj najoblubenejsi, pravidelne 21:00 nedela a/alebo 21:00 piatok. Potom kružkovice paladeo, VIX oproti G, to je stara znama zastavka. VIX hajik, stara menza...
spomenuté... a ešte Depresso (na národnej tiež, nie daleko od XXL) ich pivo s medovinou je supiš! a Trojka, tam majú tiež super pivo a navyše aj varia.
Fajn je ešte v Guinesse (na štvrcovom) a na Staničke, tam je to také serioznejšie.
A z čajovní sa najčastejšie ocitám v Slnku a mesiaci, ale viacmenej kvôli vodnej a nie čaju.
ja by som pridal EMÓCIA gallery a cafe club, a samozrejme semafor aj keď je to pajzlík ale po(čas ) škole(y) sa tam dobre sedí na pive a majú tam šariš čo ja zas možem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
smerr sa da ked je koncik, boonker tolko nemusim odkedy su tam prijebane akciosky
a este VIEEECHAAAAA
a este skoda, ze betu zavreli na velkom diely
@chevro hmm??
@barky este inak LAUREL A HARDY a REAL netreba zabudnut D
mikro mam stredu ale to klasicky nic
tak ja tu ostavam aj na vikend, s risom ideme dabovat
Fajn je ešte v Guinesse (na štvrcovom) a na Staničke, tam je to také serioznejšie.
A z čajovní sa najčastejšie ocitám v Slnku a mesiaci, ale viacmenej kvôli vodnej a nie čaju.
Ale čo sa týka disco klubov taak infinity...