Povedzme si pravdu, aky je dnesny svet - zijeme v uponahlanom svete, rutime sa ktovie kam za vidinou efemernych hodnot, casto hladime len seba, bezhlavo medzi sebou dravo sutazime a neraz cestou zrazame ludi nablizku, nevahame ustedrit aspon zopar ostrych
Ja sa snažím pomáhať každý deň... aj dnes... pomohla som viacerým ľuďom a potom príde ten pocit taký pocit šťastia a nečakám, že oni mne pomôžu... ale teším sa, že som mohla pomôcť ja
No taky maly dobry skutok ze som spoluziakom pomohol s protokolom a poradil kamoske zaver do protokolu...no ten som este ani raz nemal...dal som v kadernictve sprepitne 10 sk ale nie nespominam si...pomozem ked mozem a mam cas, ale vzdy ocakavam od toho komu pomozem nejaku "odmenu"...nezistna pomoc...
ale pozriťe kolko dobrý skutkov za svoj život urobí a stačí jedna maičkosť a ste v pi....vnici a nakoniec aj tak všetci dostaneme drevenu truhlu a 2 m na druhu zemi tak je to jedno či ste dobrý alebo zly treba žiť život tak ako je a treba mať zasády a tých sa bezprotredne dodržiavať
@6 ja si nemyslim, ze je jedno, ci si clovek zvoli dobro alebo zlo.... myslim, ze ulohou cloveka na tomto svete je naucit sa snazit sa o dobro druhych, len potom mozeme byt sami stastni... tolko moj nazor
myslim, ze je dobry skutok aj to, ze chodim uz roky raz do tyzdna pravidelne pozriet babku po skole a stravim s nou cca 2-3 hodinky... ona byva uz par rokov sama a je chora, asi ako kazdy stary clovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Znie to čudne, ale ten pocit keď niekomu môžem pomôcť a pomôžem je fakt na nezaplatenie. Horšie to už je keď chcem pomôcť ale neviem ako.
Ale toľko tých neskutočne otrepaných fráz tam fakt byť nemuselo, nechýbalo veľa a musel by som bežať pre lavór ...
a taky najvačší ze nerobim problemy to je dosť velky skutok nie? ..
a ja cakam niečo za tie skutky .. daku malu finančnu odmenu ked upracem alebo tak