Chcel som sa spýtať, či spolupracujete, alebo ste niekedy niekto spolupracovali s nejakou dobročinnou organizáciou a čo to bolo za organizáciu, aké to bolo, čo vám to dalo, čo ste dali ostatným? hm?
a dalo mi to plno zážitkov, celkovo duševný aj telesný rozvoj, nové veci som sa naučil, pomáhali sme v rôznych zbierkach, pri rôznych rekonštrukciach pamiatok, pri jednotlivých osohoch iným ľuďom a ták.. dobrý pocit, ale aj zážitky ktorých je milion
dobročinná org. Klub detskej nádeje mi ... skrátka, mám vďaka nim oveľa krajší život to sa nedá ani napísať, ako im vďačím za ľudí, ktorých stadiaľ poznám a za všetky zážitky
dalo mi to dosť veľa skúseností pretože robím v krízovom centre pre matky s deťmi a mohla som si vyskúšať učiť deti s poruchami učenia, čo mi istotne pomôže v budúcej praxi
navyše som sa zúčastnila aj mnohých zbierok a pomohla tým, ktorí to potrebujú a ešte som spoznala veľa nových a super ľudí
áno, Dobrá novina, bolo to fajn, mala som z toho dobrý pocit a teraz už nespolupracujem so žiadnou organizáciou, len občas keď ma poprosí o niečo jeden kamarát z charitného domova tu u nás, tak sa snažím zohnať nejakých ľudí alebo spraviť nejakú zbierku
2x s LPR a dalo mi to tričko LPR zdarma, dva bohovské trapasy a iné zážitky.. A ešte pohľad na svet spôsobom "dokelu.. ja vlastne neviem, ako by som reagovala, keby som sa teraz dozvedela, že nejaký môj kamarát má rakovinu."
.. a nezabudnuteľný workshop s piatimi ROVNAKÝMI prezentáciami na jednu tému, len dizajn bol iný . Neviem, či bolo trápnejšie, že my sme nijakú nemali (lebo nám nebolo povedané, že to je nevyhnutné ..) alebo, že druhému teamu nenapadlo vyriešiť to nejako inak, keď videl, že tí pred nimi už povedali navlas to isté .
Pre dobrocinnu nie, ale pre neziskovku ano.. a dalo mi to 1 rok IT praxe (a kopu znamych a tricko) este v casoch, ked vacsina mojich rovesnikov roznasala noviny... Pracovat rok zadarmo bolo asi jedno z najlepsich rozhodnuti, ake som kedy spravil....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
neviem celkovo je to organizácia ktorá mi veľa dala, a veľa dáva aj iným ľuďom mimo tej organizácie
DROM - som dobrovoľník v predškolskej skupine pre cigánčatá, ktoré z "rôznych" dôvodov neprijali do škôlky.
a celé mi to dáva veľa, cítim sa užitočne a to je fajn.
dalo mi to dosť veľa skúseností pretože robím v krízovom centre pre matky s deťmi a mohla som si vyskúšať učiť deti s poruchami učenia, čo mi istotne pomôže v budúcej praxi
navyše som sa zúčastnila aj mnohých zbierok a pomohla tým, ktorí to potrebujú a ešte som spoznala veľa nových a super ľudí
A ľudia mohli vidieť ako to tam vyzeralo...
.. a nezabudnuteľný workshop s piatimi ROVNAKÝMI prezentáciami na jednu tému, len dizajn bol iný . Neviem, či bolo trápnejšie, že my sme nijakú nemali (lebo nám nebolo povedané, že to je nevyhnutné ..) alebo, že druhému teamu nenapadlo vyriešiť to nejako inak, keď videl, že tí pred nimi už povedali navlas to isté .