Pred časom som požičala segra moju učebnicu z geo, lebo ju chcela nejaká jej spolužiačka. Samozrejme, že do dneska sa mi nevrátila, no zistila som to až keď som sa chcela učiť na test. Ktorý je zajtra! Nie som ďaleko od toho, doslova skočila do toho jej a
Poznám, tiež mám podobnú sestru. Asi cca pred 3 rokmi dozadu sme sa tak pohádali že sa až doteraz nerozprávame, iba sem tam napríklad keď potrebuje dačo požičať. A ja jej to aj skoro vždy požičiam. Ani neviem prečo...moja chyba.
co ta moze na takej hovadine nastvat ? tak sa nauc z internetu.. a ked dostanes aj 5ku no tak co... mas v pi**.. su aj horsie veci.. ja som sa neucil nikdy.. a geografiu nebodaj? v zivote prisaham... a maturoval som z nej.. a ani temy som nevidel.. dostal som sice 3.. ale ostatne som mal na 1,2,2 takze pohodicka.. pekne sa so segrou uzmier a neries hovadiny.. mozno casom ked ta prejdu hormony bude fajn.. ja mam 4 surodencov a rozumiem si s nimi.. mam ich velmi rad.. podla mna je to vec pristupu a schopnost aj odpustit ked sa nieco stane.. a ked nieje zaujem s jej strany sa udobrit.. tak na nu kasli a nabuduce jej nic nepoziciavaj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ani ja nemám rada svoju ségru ale nevšímam si ju