Robil niekto dobrovoľníka niekde na Slovensku? Aké máte s tým skúsenosti? Rada by som niečo také vyskúšala zatiaľ asi len v republike. Neviete mi niekto poradiť nejaké typy na organizácie, ktoré máte odskúšané? Poprípade nejaké stránky. Bola by som
Dobrovoľníctvo je strašne super vec, nielen pre tú všetku srandu, čo okolo toho človek zažije, ale hlavne preto, že máš istotu, že pri tom stretneš ľudí, ktorí to čo robia, robia fakt radi a z vlastnej iniciatívy, obetujú tomu svoj voľný čas a celé to je super...ako si to tak premietam, skoro za nič, čo som kedy robila tuna, som nebrala peniaze, a nevadí mi to, je to super pocit A možností je na Slovensku pomerne dosť, dlhodobé aj krátkodobé, a v kadejakých oblastiach...máš nejakú konkrétnu predstavu aspoň, v ktorej oblasti by si sa chcela činiť? Pracovať s ľuďmi, malými, veľkými, starými, so zvieratami, s prírodou celkovo...či ti je to celkom jedno, len chceš niečo dobrovoľne robiť?
@marleymt to je od teba pekné, že neberieš peniaze a tým pádom sa od nich istým spôsobom oslobodzuješ ja by som rada robila niečo s menšími deťmi alebo s mladými, ale ak nie to tak hocičo, len tak dobrovoľne ísť pomôcť s hocičím. Ale deti by boli asi najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Tu si mozes vybrat kde a co chces robit