1.Zdravim, poznáte niekoho kto šiel dobrovoľníčit za hranice? Môžte popísať,alebo trebárs aj nechať nejaký mail dotyčného/j . Píšte,čo viete.
2.Vy už ste skúšali ? Stačí u nás alebo poprípade aj inde tiež, ak náhodou.
@tasha5 kedy je otazne, ale ak ma teraz vyjebu zo školy a nenajdem si nejakym zazrakom rychlo v zahraniči pracu tak teraz (ale mala by som prejsť do druheho semestra)
ale cez leto, taktiež ak nenajdem že ako pracu tak aspoň dobrovolnničiť by som šla
napr. teraz som videla v dansku taka rodina čo ma proste domčúrik a velku jazdecku halu s koňmi, uplnaa jeba, same super ohlasy uuuu.... len peniaze na cestu a tak treba najprv poriešic...
@tasha5 ja som nebol, ale kedze tento rok koncim skolu rozmyslam o tom seriozne.... len este nemam prehlas co ako a kde ale laka ma to nehorazne takto nejaky cas si pozit ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Neskúšala.
ale cez leto, taktiež ak nenajdem že ako pracu tak aspoň dobrovolnničiť by som šla
napr. teraz som videla v dansku taka rodina čo ma proste domčúrik a velku jazdecku halu s koňmi, uplnaa jeba, same super ohlasy uuuu.... len peniaze na cestu a tak treba najprv poriešic...