Potrebujem dobrý odfajč na to, ked vam chalan povie ze mate dobru rit.. Teraz neriesime to, ze baba chce urobit z chalana idiota iked si to nezasluzi a neriesime ani to ze na mna zacnete nadavat na co tu mam niekoho odfajcovat a isto si pomyslite, je zlat
Ako úprimne ?! Pochopil by som kebyže máš 14 rokov ale mať potrebu takéto sr*čky riešiť keď si na papieroch vraj dosiahla plnoletosť je smutné. Radšej vymeň frajera a jeho kamaráta. A čo je na tom, že ti povie, že máš dobrú riť ? Ja by som potom taký protiodfajč dal
Ak ti je to neprijemne a tvoj frajer nijak nereaguje tak akosi nema cenu to dalej rozoberat tiez pozorujem, ze ludia vo vztahoch okolo mna su obdivuhodne uncomfy a je to cele take divne a onicom a mojej matke sa kamosky stazuju o vztahoch asi ako mne zvykli moje ked sme mali 15 "odfajc" dzizs
a co ked to mysli sarkasticky, ze mas dobru rit? a pritom vie ze ju mas neforemnu tlstu s celulitidou a ty si teraz naivne myslis, ze to ma byt "uchylna" poklona tvojej rozkysnutej prdele... zase si netreba mysliet, ze si neviem aka dokonala
@vladoko Čo som stihol? Myslel som to tak, keby som mal frajerku, alebo aj na jeho mieste. Nežiadam veľa od kamaráta, keď chcem aby bol úctivý k mojej frajerke a niečo také mi nepríde úctivé, ani niečo, čo by som chcel počuť od kamaráta.
Síce tóto fórum je celý odfajč samo o sebe ...ale v jednej tv-show raz zaznelo niečo takéto mám pocit:"Máš peniaze na mraze, o ničom rodičov, nejsi moj brat, zežrav si mi mater a trápna socka z teba kuká dídžej jeden lokajský vyškrábem ti obočie!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ludia su uplne namotany na stereotypy a cosi taketo vie adreesata dost sokovat a odosielatela nasledne izolovat, co je gut nie?
Mu povedz nech si masturbuje na nezadanych babach
to uz @8 je ovela lepsie