Mozete mi nejaky poradit? Na Winamp som alergicka a doteraz som pouzivala Musicmatch Jukebox, co som obdrzala spolu s mp3 prehravacom. Ale ten uz je tiez nejaky chybny, tak rozmyslam nad novym.
máš tam pekne poukladané, na kope všetkú hudbu, a rychlo to hladá interpretov (stlacenim pismena) a mozes si nastavit ci chces pocuvat mix alebo doradu, robit playlisty a podobné prkotiny
Windows media player ani omylom? A dievčatko ty si videla wmp 11 ?? Stavím sa že určite nie .. ja som až dovtedy bol iba na winampe, potom sa mi zapáčil wmp 11.. tak perfektnú knižnicu hudby nenájdeš nikde ver mi.. a česká verzia k tomu .. čo viacej si priať ? snáď len všetky pesničky sveta v tejto knižnici by som si behom pár sekúnd vybral presne čo sa mi zapáčilo
Neviem čo môžeš mať proti winampu, ovšem daj si ho radšej do classic skinu, tma je krásny rýchly prehľadný....a wmp11 je fakt klasa dostal som to s vistou a nádhera....len samozrejme to trochu viac pamäte zožerie...a tieto dva prehrávače sú navyše kompatibilné téměř so všetkým aj rádia si tma môžeš púšťať.....každopádnme ak chceš silou mocou niečo iné, tak vyskúšaj snáď avrack player, čo dostávaš k ovládačom na zvukovku alebo BSplayer, čo je dobrý hlavne na klasické video súbory, ale na hudbu ho neodporúčam
co mas proti Winampu? ved to je najlepsi prehravac co poznam. Mozno ti lezie krkom, pretoze ho nevies pouzivat, takze si radsej kup diskman, alebo mp3 a budes mat pokoj Kasli na iny program.
ma winamp aj library alebo nejaku kniznicu na vsetky pesnicky? mozem tam hladat podla interpreta stlacenim pismenka? a daju sa playlisty robit priamo z library? ked si pustim nejaku pesnicku mimo playlistu, zmizne mi playlist alebo ostane a len sa prida? alebo to sa niekde nastavuje?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a ja mam vinamp a wmp a dobré sú
a tak: skor nevyhody iTunes?
napriklad nejaka reklama, zbytocne oznamy alebo tak?
Ale nejakú nevýhodu mať musí, prečo inak by som ho nepoužívala? O_o (Otázka na zamyslenie... )
dakujem, popozeram co su zac
Winamp, alebo nic
ale to len kvôli tomu, že im sa neoplatí inštalovať nič iné, lebo by to bolo zbytočné pre nich
inak stačí aj nejaký winamp 2.xx
zapne sa za pár sekúnd (pár sú 2)
Má príjemne spravenú knižnicu médií.