pustila som tetu sadnut, ak sa to rata
a chlapcovi v lidli som kupila nanuk, lebo mu chybali nrjake drobne (ale to teda neviem, ci v tejto zime nie je skor zly skutok! )
Pomohol som slecne s kocíkom (nasledne som pozoroval ako predomnou leje na dievca dazd a uz uz som ju chcel hrdinsky zakryt dazdnikom a hodit rec, bohuzial skutok sa nestal lebo vyhralo moje autistické Ja)
Minuly piatok som v Čínskom obchode zdvihla malé dievčatko ku kase. Ono cez ten pult ani nebolo vidieť že tam stojí a predavač sa nenahol aby sa pozrel či tam niekto nestojí.
Poulicnym umelcom hadzem celkom dost slusne sumy penazi. Minule ma skoro rozplakal slacikovy kvartet pri namesti slobody, uplne krasne hrali, nechal som im tam asi 500 korun.
Inak neviem zapajam sa do problemov v okoli, ratujem fetakov aj ked su to ocividne fetaci, ale niekoho nechat lezat bez skontrolovania na ulici je mi divne, ako reklamant som ludom dost pomahal aj s vecami ktore ma nemuseli zaujimat, kociky a taketo veci v busoch su asi samozrejmost to ani nie je hadam dobry skutok ked ta to stoji 5 krokov. A neviem snazim sa byt v tomto prikladom ale zas uplne cudzim ludom je tazsie pomoct ako niekomu koho poznas.
keď som ochádzala od zubára, videla som odchádzať jednu staršiu pani, so zakrvavenou gázou v ústach, tak som sa ponúkla, že ju odveziem domov autom. Najprv bola proti, ale potom povedala že je po operácii kolena, takže jej to padne vhod. nakoniec bývala dosť poceste takže to pre mňa ani nebola veľká zachádzka.
Neviem, naposledy také tie každodenné maličkosti. A pred mesiacom som bola cez airbnb u jednej belgičanky, len tak sme sa zhovárali a vravela, že bola na dovolenke v lete na Sicílii a 2x jej bol zrušený let a že jej doteraz ani len nevrátili peniaze za letenky. Tak s tým jej pomáham už mesiac to vymáhať od Ryanairu
Mne sa raz stala úplne zlata vec
Vlastne mne a mojej mame..
Potrebovali sme mincu do shop. Nákupného vozíka , no nemali sme drobne ..
Istá zobrajuca staršia žena ,ktorá tam pravidelne každý deň sedela na zemi ,vybrala 2eurovku a dala nám ju
Ľudia jej málokedy dávali peniaze vždy len jedlo
Ja som jej párkrát dala tiež ,raz sa stalo že som pribehla s croassantom , odvetila že ona nie je na sladké
dnes ma jeden chlap zastavil, či náhodou neviem, kde sú tu nocľahy pre bezdomovcov, pretože je z detského domova a nemá kam ísť... keď sme sa lúčili dala som mu stravný lístok, čo som mala na obed
snáď to je dobrý skutok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a chlapcovi v lidli som kupila nanuk, lebo mu chybali nrjake drobne (ale to teda neviem, ci v tejto zime nie je skor zly skutok! )
a pustila som vodica na pripojke ked ho nepustili stokari predo mnou
Rátajú sa dobré skutky za dobré skutky, aj keď som za to platená?
Inak neviem zapajam sa do problemov v okoli, ratujem fetakov aj ked su to ocividne fetaci, ale niekoho nechat lezat bez skontrolovania na ulici je mi divne, ako reklamant som ludom dost pomahal aj s vecami ktore ma nemuseli zaujimat, kociky a taketo veci v busoch su asi samozrejmost to ani nie je hadam dobry skutok ked ta to stoji 5 krokov. A neviem snazim sa byt v tomto prikladom ale zas uplne cudzim ludom je tazsie pomoct ako niekomu koho poznas.
Neviem robit dobre skutky priputana na lozku
Vlastne mne a mojej mame..
Potrebovali sme mincu do shop. Nákupného vozíka , no nemali sme drobne ..
Istá zobrajuca staršia žena ,ktorá tam pravidelne každý deň sedela na zemi ,vybrala 2eurovku a dala nám ju
Ľudia jej málokedy dávali peniaze vždy len jedlo
Ja som jej párkrát dala tiež ,raz sa stalo že som pribehla s croassantom , odvetila že ona nie je na sladké
snáď to je dobrý skutok