Ahojte, moja zubárka je teraz dlhodobo na PN, a tak sa chcem spýtať či nepoznáte náhodou nejakého dobrého zubára, zubárku v Brtislave. Na cene nezáleží, len ja mám zo zubárov dosť hrôzu, takže by som veľmi potrebovala nájsť niekoho s milým a chápavým prís
tak môj zubar je fajn MuDR. Suchjak na mýtnej ma sukromnu ordináciu (nie v poliklinike) a moja sestra ma fobiu zo zubarov jej dava anestezu vždy, tak ale je sukromny za všetko si platiš ale ja som spokojna
@azizi ako ako sa tam dostaneš? ma ordinaciu v jednej brane a ta je hned vedla zastavky kde stoja 39 a ešte neviem čo ja tam zvyknem chodiť z račka peši je to kusok
@andulili nie ja myslim jeho pristup k pacientom lebo vela zubarov je vraj nervoznych, nepovedia ani co idu robit, nedaju ti na vyber z moznosti a tak. Jednoducho ci je tam personal mily, chapavy ze ci ta aj ukludnia a tak
Čo tak pani MuDr. Zdenka Pešková? Chodím k nej rok (zmenil som starú zubárku kvôli škole a neľutujem). Síce ceny má vyššie niekoľkonásobne, ale oproti starej sa nedá porovnať.
ahojze. som študentka posledného ročníka stomatológie. ak by ste mali záujem,za rozumnú cenu,vás veľmi rada ošetrím a poradím ohľadom orálnej hygieny (prehliadka, odstránenie zubného kameňa, ošetrenie kazu,rtg). 0902237467(O2) alebo 0918876777(orange)
ahojte. som študentka posledného ročníka stomatológie. ak by ste mali záujem,za rozumnú cenu,vás veľmi rada ošetrím a poradím ohľadom orálnej hygieny (prehliadka, odstránenie zubného kameňa, ošetrenie kazu,rtg). 0902237467(O2) alebo 0918876777(orange)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.schill.sk/...
za reklamu si prosím 30 euro
@3 Preco? To ja sa iba tak velmi bojim A po vsetkom co som si uz o zubaroch vypocula urcite nechcem ist k hocikomu.
@andulili Dakujem za tip A pristup je tiez v pohode?
Ten je uplne super aj zubarka co tam s nim robi
neviem či je zubár a ortodontista to isté
ale Matúš Cinzer je skvelý ortodontista, má ambulanciu v bratislave na Sološníckej ulici (taký malý boháčsky raj slight_smile:
inak mam prisernu fobiu zo zubarov a z bielej