Myslíte si, že sú Dni otvorených dverí na vysokých školách dôležité? A má zmysel ísť na DOD ak je človek už rozhodnutý na danú školu ísť? V čom mu to môže pomôcť, tak aby to nebola len strata času a peňazí?
Sú, pozrieš si školu, stretneš sa s ľuďmi, ktorí tam reálne pôsobia. Môžeš sa spýtať aj študentov na ich názor, pretože učitelia ti môžu zámerne prikrášliť fakty, pretože potrebujú prilákať študenta.
Napríklad si pozrieš prostredie tvojej budúcej školy, priestory, možnosti aké škola poskytuje, vyučujúcich či ako sa to tam volá , triedy (fakt neviem ako to tam nazývajú , proste sa tam popozeráš, oboznámiš sa s prostredím a možnosťami, myslím si že ak si z väčšej diaľky tak to môže byť pekný výlet
tak napriklad nebyt dod, asi by som nikdy neprisiel na skolu, kde som, cize mne to dost pomohlo. vidiet ziakov, profesorov, zistit cim sa zaoberaju atd
@creeson co by nepricuchnes...musis si vybrat len spravnu temu na bakalarku/diplomovku alebo na zadanie... a je jasne, ze niekto z BERG-u napr k sagway-u ani nepricuchne... ja som len obycajny HI-ckar a v pohode som sa dostal k aibovi, k modelom vyrobnych liniek, kinectu atd... a zas je jasne, ze kadekoho k tomu len tak nepustia, ludia maju na tom svoje prace a keby im to tam niekto dodrbe, tak by bolo dost ludi nasratych...
k teme: ak je clovek urcite rozhodnuty, ze na tu skolu chce ist, DOD je zbytocne.. ak ma pochybnosti, moze sa tam popytat ludi na to, co ho zaujima...
na DOD sa väčšinou sľubuje a ukážu ti tam veci, ktoré sú v škole práve len na DoD tak ako je to fajn, pozrieš priestory školy, ale určite never tomu čo ti tam budú hovoriť, to je najlepšie sa opýtať niekoho kto na tú školu chodí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nemáš čo stratiť ak pôjdeš.
k teme: ak je clovek urcite rozhodnuty, ze na tu skolu chce ist, DOD je zbytocne.. ak ma pochybnosti, moze sa tam popytat ludi na to, co ho zaujima...