chcem sa opytat, ci je mozne si nejakym sposobom spravit dodatocnu maturitu (v mojom pripade z matematiky) ked som uz rok aj pol po maturite? lebo dovtedy to bolo tak ze nepojdem na vysku, ale teraz sa veci financne inak vyvinuli a c
No netusim, skus napisat mail na svoju byvalu skolu. Ale poviem ti tak, ze maturitu z nejakeho predmetu ako podmienku myslim nemaju nikde, resp. som sa s tym nestretol. Kde si to preboha vyhrabal?
myslim ze by mala byt moznost pisomnych prijimacich pohovorov kedze nevyhovujes poziadavkam na prijatie bez.teda na o nas na STU je to tak ze bud maturiata z MAT alebo FYZ z A skupiny , alebo do priemeru a ak nie tak este pohovory.
inak myslim ze tu maturu by sa malo dat vybavit skus sa popytat na skole kde si chodil
mohol by si to realizovať podobne ako tí, čo nemajú maturitu a chcú si ju dorobiť. Len skoč na nejaké gymnázium, kde ponúkajú takéto štúdium a určite sa bude dať vybaviť, že si spravíš len matiku.
to je hlúposť. si myslím. keď spravíš prijímačky z matiky, môže im byť ukradnuté, či z nej maturiru máš alebo nemáš. btw - na akú školu že to chceš ísť?
Dnes (17.10.) som bol na gymnaziu a podal som si prihlasku na dobrovolnu maturitu z matematiky (a to som chodil na priemyslovku) a som rok a pol po maturite. takze da sa to v pohode. dobre to je hlavne nato, ze ak nespravite prijmacky tak nemate nic, ale ak spravite maturitu, tak mate papier, ktory mozete stale pouzivat, napr. byt prijati na viac skol a tak. chapete
a povedal som si ze ked sa uz aj tak ucim na prijmacky tak to bude to iste ako na maturity tak preco nie.
netreba sa bat, zijeme len raz a vsetci sa chceme mat dobre, no len snivat nestaci, treba činy.
ano, normalne statne gymko, ale vraj to ide spravit na hociktorej strednej, kde sa robia aj maturity. takze smelo do toho
to bzuco:
urcite su aj take skoly, ale kazdy to vidi inak, ja chcem ist na taku vysku, aby ma bavila, aby som sa aj nieco dozvedel, a nie ju tam len presedel. no a potom, ze co by som chcel v zivote robit. a to co robit chcem, no tam matiku potrebujem. (aj ked nie presne taku ako v skole) vsak kto chce, ten nech ma.
a nevieš do kedy sa dá podať prihláška na dodatočnú maturitu, lebo aj si chcem spraviť až na to, že nie z matiky, z tej už mám ale je mi to tak na nič, keďže chcem ísť úplne iným smerom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
inak myslim ze tu maturu by sa malo dat vybavit skus sa popytat na skole kde si chodil
Dnes (17.10.) som bol na gymnaziu a podal som si prihlasku na dobrovolnu maturitu z matematiky (a to som chodil na priemyslovku) a som rok a pol po maturite. takze da sa to v pohode. dobre to je hlavne nato, ze ak nespravite prijmacky tak nemate nic, ale ak spravite maturitu, tak mate papier, ktory mozete stale pouzivat, napr. byt prijati na viac skol a tak. chapete
a povedal som si ze ked sa uz aj tak ucim na prijmacky tak to bude to iste ako na maturity tak preco nie.
netreba sa bat, zijeme len raz a vsetci sa chceme mat dobre, no len snivat nestaci, treba činy.
O tom som nevedela a možno by sa aj mne zišlo, ale z iného predmetu. Ešte sa ťa chcem spýtať, či si bol na nejakom štátnom gymnáziu?
ano, normalne statne gymko, ale vraj to ide spravit na hociktorej strednej, kde sa robia aj maturity. takze smelo do toho
to bzuco:
urcite su aj take skoly, ale kazdy to vidi inak, ja chcem ist na taku vysku, aby ma bavila, aby som sa aj nieco dozvedel, a nie ju tam len presedel. no a potom, ze co by som chcel v zivote robit. a to co robit chcem, no tam matiku potrebujem. (aj ked nie presne taku ako v skole) vsak kto chce, ten nech ma.
a nevieš do kedy sa dá podať prihláška na dodatočnú maturitu, lebo aj si chcem spraviť až na to, že nie z matiky, z tej už mám ale je mi to tak na nič, keďže chcem ísť úplne iným smerom