Ano..nehovorim ze 100% ale viac ano (ako zistim kolko to vlastne je? ) nemam rada ked nepocujem ked mi niekto nieco hovori a nehovorim o pocuvani na verejnosti kde to moze byt aj nebezpecne a pokial ide o pripady kedy je ucelom tej hudby nieco prehlucat je mi to prd platne pretoze neexistuju sluchatka co by mali vyssiu hlasitost ako to naco by som to potrebovala...takze tak
Moment, povolenú, alebo odporúčanú? nemám dojem, že by hudba od nejakej hlasitosti nebola povolená, obmedzenie je skôr z technického hľadiska
Ale teda snažím sa slúchadlá nepoužívať a keď už, tak hlasitosť podľa potreby - ak sa napr. učím taliančinu, audio nahrávky sú často dosť potichu, tak vtedy dám hlasitosť kľudne aj naplno. Hudbu počúvam podľa hlasitosti prostredia, primerane
Myslená bola odporúčaná hlasitosť zrejme... a ja ju v 80% prekročím o jedno stlačenie nahor. Nikdy nepočúvam naplno... ale na 75% allebo kolko to je...
7. marec 2017 00:19 @nespiacakraska ale veď si slepá a pri slepote ti nepomôžu ani okuliare. Mala si napísať, že máš len poškodený zrak, keď že pre slepotu ešte nebol vymyslený vynález pre videnie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
už mi to nedumá dnes
Ale teda snažím sa slúchadlá nepoužívať a keď už, tak hlasitosť podľa potreby - ak sa napr. učím taliančinu, audio nahrávky sú často dosť potichu, tak vtedy dám hlasitosť kľudne aj naplno. Hudbu počúvam podľa hlasitosti prostredia, primerane
ale väčšinou to neprekračujem
Ale aj tak mám vždy zvuk v nich na maxime 8)
@Nespiacakraska podľa mňa klameš, keď že by si potom nenapísala tento komentár.
7. marec 2017 00:19
@nespiacakraska ale veď si slepá a pri slepote ti nepomôžu ani okuliare. Mala si napísať, že máš len poškodený zrak, keď že pre slepotu ešte nebol vymyslený vynález pre videnie.
Sa mi ľúbi jak chytas za slovíčka.