Obliala som si pred asi 3 dňami notebook, rychlo som ho utrela, fungoval ale nenabíjal, za obrazovkou bola trochu vody, tak som vybrala baterku , dala som ho do takej polohy aby dodatočne voda mohla vytiecť, odvtedy som ho neskúšala zapnúť
Ak bude fungovať, odppporúčate mi ho ďalej normálbe ooužívať alebo mám ísť pre istotu do opravy? Je tu niekto, kto vie, koľko by mohla zhruba taká oprava stáť či máte nejakú odporúčanú opravovňu?
Ak ti na tom notebooku záleží, dala by som si ho aspoň skontrolovať... Koľko ťa bude stáť oprava neviem - Možno nič a možno viac ako nový notas, to ti povedia tam
@kikusskaaaa Záleží, kam voda natiekla... Ak si to "odniesla" aj základná doska, tá môže časom zoxidovať ...
Určite by som to zaniesol do servisu, nech to rozoberú, poriadne vysušia a ak už niečo na doske odišlo (čo je dosť možné, keďže ti nefunguje nabijanie), nech to rovno opravia (väčšinou menia celú dosku).
@kikusskaaaa opravda ťa možno bude stáť toľko ako notebook,ale závisí akej značky. ak máš starší počitač, nerieš to, a našetri si na nový. ak máš nejaký apple, no, to by som ani ja nebol nadšený. ale ak si ho obliala vodou, teoreticky keby sa vysušil, nič by sa nemalo stať. pri lepšom teda myslím. ale ak tam šlo niečo ako mlieko, alebo neviem čo ešte proste všetko okrem čistej vody, potom je isto problém, ale strašiť ťa nechcem.
@kikusskaaaa no aspoň sa v servise potešia novým súčiastkám, vymenia aj čo netreba a potom to namontujú niekomu inému Som opakovane počula, že sa to tak robí
@kikusskaaaa Ak to bolo nieco ine ako voda, treba cistit na 110%. Casom to bude lepit, nalepi sa na to prach a oditu aj mechanicke casti ako chladenie napr. - teda zhori procesor. Ak je to dobra znacka, sakra by som si dala zalezat, kam to dam opravit. Lebo znackovym dielom sa potesia a budes tam mat vamenene neznackove, pripadne to nemusi ani dobre pasovat - bude mrznut a pod. Si povedia "co baba vie"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Určite by som to zaniesol do servisu, nech to rozoberú, poriadne vysušia a ak už niečo na doske odišlo (čo je dosť možné, keďže ti nefunguje nabijanie), nech to rovno opravia (väčšinou menia celú dosku).