Jedlo asi po nikom alebo by islo o to ake jedlo keby len nejake hranolky alebo co to by sa mozno dalo no tazko povedat neviem na toto odpovedat poriadne
Vy hlupe tupe ovce po cudzom človek zjest jedlo Vam vadi, ale žrať turecke kebabi a činu od Vietnamcov tak to vam nevadi a pochutnávate si natom, pritom u turka a cinana je hygiena nulova!!!
Mozno maximalne by som si tak vidlickou povytahoval povedzme paradajku, hranolky, ale len keby ze viem ze to jedlo neprislo do kontaktu s dotycneho priborom/ustami/rukami
@mefistofel
dííík, skoro všetky pasty obsahujú tú chemikáliu, aj tie bio/eko... ale u mňa to nie je z toho, lebo boli aj roky, ked som ich mala optimálne, teda 2-3x za rok a pastu používam vždy z obchodu ...skôr zo zníženej imunity, lebo som nedávno pochytala všetko možné v dostupnej blízkosti (asi ako wifina), okrem toho som mala v krátkom čase po sebe 2 trhačky zubov, ešte aj genetika (oco ich má často) + z nervoch a samonasieracích schopností
Ano. Ludia co robili v restike vedia jak to je. Ked robite od 9 rano do jednej v noci s 20 min prestavkou zjete aj boha. Jedlo navtanieri skoro nedotknute kazdy den teraz uz nemusim. Ale tak viem ze v tom daky rozdiel nie je. Aj tak mate na tanieri jedlo ochytane, spadnute na zem.... Cize....
@usarmy ak by tam bola nulová hygiena tak asi nemajú otvorené, nie? Tieto prevádzky sú kontrolovanejšie ako naše bežné slovenské prevádzky zo strany hygieny a bohužiaľ by som povedala, že sú asi hygienickejšie ako veľké percento reštaurácií. Mala som tú “česť” vidieť kuchyňu aj Nordsee (asi najdrahšie jedlo spomedzi tých foodcourtových v nákupákoch) a kuchyňu jednej luxusnej reštaurácie v Starom meste a obe boli tak hygienicky chabé a technologicky na piču, že odvtedy mám značne problém jesť v akejkoľvek reštike.
Inak najviac hygienických štandartov spomedzi nákupákových reštík, ma prekvapivo McDonald.
ja som teda videla už všeličo v rôznych kuchyniach, vrátane toho že kuchárka mala u seba každý deň v práci svojho psa (v kuchyni!) a tiež som roky aj pracovala ako kuchárka a spoznala mnohých kuchárov, a je to desivé, pravdu povediac. ale lepšie na to nemyslieť
@25 to zhrnula.... ako casto krat sa jedlo pripravuje v nechutnych podmienkach a si uz na to sa cuzdzi clovek pozrel a nechal to tak nerobis ziadny rozdiel.
ano, je ine dojedat rozprplane omackove jedlo z rozkrajanym knedlikom a vyplutou zeleninou...to veru nie.... ale uplne nedotknuta tempura, sushi, hrancle, salat..... ako fakt ked vidis ze sa na to ten clovek ani nepozrel... say no more
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale v pripade nudze ..keby som nejedla mesiac ..ano urcite . To by som jedla aj zo zeme a z kosa ..
Mozno maximalne by som si tak vidlickou povytahoval povedzme paradajku, hranolky, ale len keby ze viem ze to jedlo neprislo do kontaktu s dotycneho priborom/ustami/rukami
dííík, skoro všetky pasty obsahujú tú chemikáliu, aj tie bio/eko... ale u mňa to nie je z toho, lebo boli aj roky, ked som ich mala optimálne, teda 2-3x za rok a pastu používam vždy z obchodu ...skôr zo zníženej imunity, lebo som nedávno pochytala všetko možné v dostupnej blízkosti (asi ako wifina), okrem toho som mala v krátkom čase po sebe 2 trhačky zubov, ešte aj genetika (oco ich má často) + z nervoch a samonasieracích schopností
Inak najviac hygienických štandartov spomedzi nákupákových reštík, ma prekvapivo McDonald.
ja som teda videla už všeličo v rôznych kuchyniach, vrátane toho že kuchárka mala u seba každý deň v práci svojho psa (v kuchyni!) a tiež som roky aj pracovala ako kuchárka a spoznala mnohých kuchárov, a je to desivé, pravdu povediac. ale lepšie na to nemyslieť
ano, je ine dojedat rozprplane omackove jedlo z rozkrajanym knedlikom a vyplutou zeleninou...to veru nie.... ale uplne nedotknuta tempura, sushi, hrancle, salat..... ako fakt ked vidis ze sa na to ten clovek ani nepozrel... say no more
ale robievam to pomerne bežne