Bez alkoholu sa baviť nedokážem a bude to asi aj tvoj problém. Dúfam, že pri písaní tejto ankety si sa bavila, ale podľa spôsobu písania som usúdil, že bola si tiež pod vplyvom liehoviny.
ja sa bavim VZDY bez alkoholu ... ale ja som taka ze ked mam okolo seba ludi co su opity pochytim urcite opilecke pohyby ktore robia a zmeni sa mi trosku hlas a aj tak inak rozpravam akoby som bola opita a ked to treba zacnem hned normalne fungovat akoby nic... ale ked je zabava tancuje sa spieva a neviem co chovam sa casto ako opita je to smiesne bavi ma to a v podstate si to v tej cvili ani neuvedomujem ked to robim
naozaj nemám náladu čítať komentáre ale moja jediná poznámka k tejto diskusii je, že vždy som si myslela, že písať podobným spôsobom je výsada nevyspelých ludí.... ale ako vidím sedemnásť rokov nie u každého znamená vyvinutú duševnú mentalitu.....a k téme ano dokážem... alkohol je metla ľudstva a vždy nou aj ostane
Som abstinent, skurveny alkohol mi nikdy nechutil, nechuti a ani chutit nebude. Rozhodne sa dokazem zabavit aj bez neho. Skor s nim by sa mi zabava rychlo skoncila a nepotrebujem si ojebavat hlavu ani telo takymi srackami. Viem tvrdo som to napisal, mnohi pokrutia hlavou, ale stojim si za svojim, ze clovek sa nepotrebuje nadajat ani opijat alkoholom a rozhodne ho nepotrebuje k zabave a je zdraviu skodlivy, prinasa to viac nevyhod ako vyhod. Ja na rozdiel od vacsiny mozem soferovat, nemam na druhy den bolest hlavy ani suchoty proste som v pohode co ini nie su a ja sa im len smejem, ze su sprosty
hlavne, keď som prepracovaná. vtedy sa strašne bavím aj sama so sebou a potom sa všetci na mne, lebo "Joeline zase preskakuje, poďme sa jej niečo spýtať, bude prča".
nepijem inak. ale minule som mala fernet, tak som neoznacila tu moznost ale aj vcera bola diskoteka a ja som nepila. vela ludi sa mi cudovalo, ale bola som dost dlho a bola strasna sranda a zabava. aj bez chlastu...
Včerajši poker je toho dôkazom!... 6 buzeranti a hrame do rana jak polosialeny kkti ..a to nám kamoš ponúkal domácu!... hah... (počet vyfajčených cigariet 175
TAKZE PRE VSETKYCH NEMAM 15 A ANI MENEJ..NEPýTALA SOM SA čI SA VáM TIE PíSMENKA LUBIA AEBO CO SI O NICH MYSLITE..AE AKO MAM TO NIEKDE...NOO A DOKAZEM SA ZABAVAT AJ BEZ AKOHOLU..VLASNE DONEDAVNA SOM ANI MOC NEPILA LEN CEZ TIETO PRAZKY SOM SI PAR KRAT S KAMARATMI VYPILA NIC INE..A PISALA SOM TO UPLNE TRIEZVA...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
215 komentov
...alebo pokazenú klávesnicu.
p.s. Cynthia, nespehuj ma!
skús si zajest maku tak zo dve hrste
"Funkčná klávesnica: 10 - 30 eur (podľa typu).
Funkčný mozog (alebo aspoň oblasť zaoberajúca sa gramatikou): na nezaplatenie.
Sú veci ktoré si za peniaze nekúpiš. Na všetko ostatné je tu MasterCard "
Ale ono to naozaj existuje
@hnisavica
@martiina1811 a čo ty moja, pochváľ sa, dokážeš to aj ty ?