Ja od kedy som videl naše mesto na mape viem presne ktorým smerom je sever proste lebo viem ako je naše mesto položené a už mi aj veľa ľudí potvrdilo správnosť určovania severu, juhu a zvyšných svetových strán :happy:
áno, ale iba keď som v prostredí, ktoré dobre poznám (napr. B .. keby som bola niekde v cudzom prostredí, tak by mi to robilo problém (ženský zmysel pre orientáciu.. )
ja som si vzdy myslela ze som hrozne specialna lebo to dokazem, neviem preco ale vzdy viem kde je sever nech som akokolvek natocena xD ale vidim ze az tak specialne to nebude
@h8u jak to že to dokazes? ti niekedy zaviazem oci, niekam ta zavediem v noci a som zvedava ci to budes vediet! ( a či aj ja, aby som to skontrolovala )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aj keď sme mali kdesi ísť s kompasom tak som sa dala do skupinky s chalanmi lebo ani to som nevedela
V mieste trvalého bydliska mi vychádza slnko do okna, takže tam to viem, ale inde ani bohovi.