Chcel by som skúsiť žiť ako mních v nejakom chráme.. Ale to jedlo je asi tá jediná vec čo ma fakt odradzuje od toho. Ja mám úplne nepestrú stravu a zjem len málo čo a aj to málo čo má v sebe väčšinou mäso.. Ak by som tam mal jesť samé vegetariánske a iné pokrmy tak by som musel najprv riadne vyhladovieť aby som sa k tomu odhodlal
@3 zaujímavé je žeradia pri jedle ani hodinu pred ním pit. Myslela som že voda k trávením este pomôže. Možno to bude kvoli tomu že to nie je dobrá kombinácia s ovocím alebo zeleninou
Ale pozdáva sa mi to. Asi to vyskúšam. Hlavne to prezuvanie.
Inak pride mi to racionalne a vedecky podlozitelne ako prospesne, ale uz som sa tak necely rok raz stravovala a dopadlo to dost zle a je to celkom triggering pre mna.
Ale az definitivne skoncim skolu, tak pomaly prestanem fajcit a budem vegan, hovorievam si.
"Takže jim stačilo minimální množství jídla a přesto mohli od rána do večera pracovat na polích, protože zbytečně neplýtvali časem na dlouhé trávení. "
Nad tymto som sa nikdy nezamyslal. Asi s tym zacnem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale pozdáva sa mi to. Asi to vyskúšam. Hlavne to prezuvanie.
Ale az definitivne skoncim skolu, tak pomaly prestanem fajcit a budem vegan, hovorievam si.
ale hlavne v tom rozpolozeni a prostredi v akom su oni by to slo uplne v pohodicke aj pre mna
Nad tymto som sa nikdy nezamyslal. Asi s tym zacnem...