@myslitel vies keby som tu neoxidaoval uz viac ako rok tak to co si napisal na moj nick by som asi chytil zlost, ale bohuzial si na omyle nesom hajzel. A radsej hajzel ako trapny 20 rocny chuj, ktory tu nic ine neriesi len birdz a chce sa na silu vtierat do priazne babam. A tvoje komenty, ktore su tak dlhe, ze im ani sa nechapes a smajlik za kazdym slovom mi hovori, ze ti jebe.
@myslitel ani radsej nechci vediet co si tie baby o tebe myslia hej som na teba hajzel lebo mam dovod a este som taky dobry ze ti to poviem priamo, totiz ostatny si to nechaju pre seba ... ja som daco ako hlas ludu
niee!!!!cele ludstvo bi skoncilo. aj ked samotna otaska je dobra blbost, lebo aj teraz kazdi zije a nepotrebuje k tomu plyn, ropu, elektrinu lebo ludia nefunguju na plyn, ropu a elektrinu teda...nejaki robotoludia hej
@yolis ja by som si nebol taký istý, že sa spoločnosť na to dokáže adaptovať. Pochybujem, že by polovica západnej spoločnosti dokázal takto žiť. Zamysli sa, čo všetko je dnes na elektrinu, ropu a plyn. To nie je ľahká adaptácia. Výroba by sa brutálne znížila, nezamestnanosť veľmi rýchlo stúpla, chýbal by tovar...
Dokázali by sme bez nich žiť, ak by sme ich nepoznali alebo na nich neboli takí závislí. Ale my sme.
martin182 bez ropy urcite???? ta je zo vsetkych najdolezitejsia to jak mozes povedat?sak z nej su vsetky plasty,cize asi vsetko,plus pohonne latky to znamena ze by nebolo mozna ziadna vyroba pretoze kazdy jeden komponent cestuje po svete, + hnojivaaa zem by nedokazala vyprodukovat tolko potravin bez nich...a z ropy sa vyraba aj el energia,
na vyrobu jedneho kilojaulu, ktory ziskas ty z potraviny je potrebna energia 10* a neviem ci aj nie niekolko 100 viek * krat vysia z ropy... neviem ci som to spravne napisal ale hadam chapes
jednoznacne nie.plyn-nevedeli by sme jest(kto vari na plyne) a asi by sme umrzli.elektrina a ropa-zanik sveta.prezili by len africania ktory vedia zit bez ropy a elektriny.len malo ludi by sa prisposobilo z ostatnych casti sveta.ale malo by to aj lepsie stranky-nebolo by snobstvo a zavidenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a kto sa neadaptuje, zahynie, prirodzeny vyber.
Časť populácie by určite prežila, ale...
ja mam 20 len nejde zmeniť vek ,, a ty si hajzel od teba sa to da čakať
(Registrácia: 13. 1. 2007)
...
A ta priazeň no je to na zamyslenie ale neboj nemám ich zas málo len ja ich mam rád všetky
A neber všetko v zlom, čítam tvoje názory, sú fajn, niekedy aj súhlasím, ale vtedy si to nechám pre seba ,, to len na mňa si hajzel
a idem si Ťa preklepnúť ,, začal som čítať stoku, asi budem ďalší v tvojom profile /len to nie
ale fakt je to dobre , ako keby nejaky dej nejakej pesničky , nedá mi to nedočítať ,, asi nie si taký hajzel ako máš nick
stoka nj..neviem ci tam budes...este prejdes cenzurou
aa ne ..ešte bez ropy a plynu ale bez elektriny ee
Dokázali by sme bez nich žiť, ak by sme ich nepoznali alebo na nich neboli takí závislí. Ale my sme.
na vyrobu jedneho kilojaulu, ktory ziskas ty z potraviny je potrebna energia 10* a neviem ci aj nie niekolko 100 viek * krat vysia z ropy... neviem ci som to spravne napisal ale hadam chapes
bez plynu?v zime chces mrznut?...