minimálne láska kamarátska by tam byť musela.. ALE s predpokladom na niečo vážnejšie.. takže asi nie.. neviem.. ale nezažila som.. každého som zatiaľ mala rada a bol to minimálne potencionálny vzťah..
Neviem...nerad sa ohanam slovom "laska"...co to vlastne je...Aj keby som ho lubil neviem ako, zalezalo by mi na nom ale vedel by som ze to nie je spravne alebo by som mal pocit ze ta osoba so mnou nechce nic budovat tak nie...vlastne taky sex som uz odmietol priamo v posteli.
Skratka ja som asi zena alebo co ale musim tomu cloveku doverovat, musim ho obdivovat...verit mu ...vediet ze ma neodsudzuje a ze ma berie so vsetkym co som...ze ma na mne rad kazde znamienko .
Proste pripadam si vtedy taky zranitelny...neznasam to...neznasam ked nemam kontrolu nad situaciou a preto potrebujem doveru.
Na druhej strane ak sa bavime o oralnom sexe alebo o pettingu...tak s tym problem nemam ...aj ked to nevyzadujem a nenaplna ma to...ale nemam s tym nejaky psychicky problem
Kedze som skeptik a laska je pre mna obycajny cit, nevidim dovod, preco si neuzit par minut vzrusenia bez toho spomenuteho citu . Fakt ten dovod nemozem nikde najst.
viem ze je teraz moderne aj pre zeny trtkat nezavazne, ale ja som k tomu zial/vdakabohu este nedospela a co je to za kecy ze "s dobrym kamaratom ano?" to su tie uprimne a ciste muzsko-zenske priatelstva, ze?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Skratka ja som asi zena alebo co ale musim tomu cloveku doverovat, musim ho obdivovat...verit mu ...vediet ze ma neodsudzuje a ze ma berie so vsetkym co som...ze ma na mne rad kazde znamienko .
Proste pripadam si vtedy taky zranitelny...neznasam to...neznasam ked nemam kontrolu nad situaciou a preto potrebujem doveru.
Na druhej strane ak sa bavime o oralnom sexe alebo o pettingu...tak s tym problem nemam ...aj ked to nevyzadujem a nenaplna ma to...ale nemam s tym nejaky psychicky problem