No zozaciatku by som citil obrovsku tuzbu sa pomstit , tak ako kazdy clovek. Ale po case a serioznom zvazeni by som si to rozmyslel tak , ako 99 percent ludi.
určite by som to dokazal, veď celu liečbu mam zaplatenu a on si to aj tak odsedí..
ale nezrobil by som to z princípu, odpúšťanie je nahovno, človek sa nikdy nepoučí... určite by som nebojoval za jeho trest, ale žiadne omilostnenie by mi nenapadlo
ja by som mu to vrátila! hajzlovi! ja keby mi to už zrak nevrátilo, som toho názoru, že každý by mal dostať čo mu náleží. či už v dobrom, alebo v zlom slova zmysle.
Neviem, nezvyknem priať ľuďom, ktorí mi ublížili, nič zlé... Nevidím v tom zmysel... Hromadiť si okolo seba ešte viac sračiek je nezmysel a uškodí to viac tebe, ako tomu druhému... Na druhej strane, tu už šlo naozaj o veľkú vec, asi nikto nemôže s istotou povedať, ako by sa zachoval na jej mieste. Tá žena si každopádne zaslúži obdiv!
@semhamforas hovorím o islamských zákonoch ktoré sú v iráne zároveň aj štátnymi... a v európe žijú tiež islamisti ktorí sa toho držia disappointed:v nemecku pochovali otec zo synom svoju dcéru/sestru zaživa len preto že sa kamarátila s jedným spolužiakom-nemcom, kresťanom), a samozrejme v západných krajínách neexistuje nič také ako oko za oko takže im nedajú možnosť pomstiť sa
@filipkoo celú liečbu máš zaplatenú?? ale to nie je chrípka to si trochu "zabil"
ja by som sa asi tiež nemsti len myslím že takéto prípady by mali prebrať ich spoločnosť a hlavne ich pohľad a správanie sa k ženám =/
@matus123 asi nie som z tých ľudí, ktorí sa radi mstia iným....keby mi niekto zabil psa, tak by som toho človeka poslala do basy nech tam pekne zhnije...ale neriadila by som sa tým, že oko za oko, zub za zub....a už vôbec by som mu nezabila psa, ktorý za nič nemôže!
@greenbunny no veď ja viem, liečba je zaplatená a zvyšok, čo sa nedá vyliečiť, si pachateľ odsedí ... myslím, že keby mal zaplatiť, odsedieť a ešte aj prísť o oči, tak by to už nebolo "oko za oko" ...
@filipkoo ale on za to môže mal ne výber spraviť to alebo nespraviť jej sa asi neopýtal a toto odsedieť si by bol len dôsledok za ktorý si môže sám lebo znetvoriť ju bolo jeho rozhodnutie
ale myslím že sa zachovala správne a možno ked bude nad tým v tej base rozmýšľať uvedomí si svoj čin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nezrobil by som to z princípu, odpúšťanie je nahovno, človek sa nikdy nepoučí... určite by som nebojoval za jeho trest, ale žiadne omilostnenie by mi nenapadlo
a obdivujem ju za to.
@filipkoo celú liečbu máš zaplatenú?? ale to nie je chrípka to si trochu "zabil"
ja by som sa asi tiež nemsti len myslím že takéto prípady by mali prebrať ich spoločnosť a hlavne ich pohľad a správanie sa k ženám =/
ale aj tak..............on sa nepoučí, nikdy sa nepoučí..............
takto totiž uvažujú tamojší chlapi.......ak ju nemá on, nech nikto
a mnohí na západe tiež, len to skrývajú
predstav si ze ti niekdo naschval zabije psa ....
povies si ze on urcite nevie aky je to hrozny pocit , a chces mu ukazat ake je to ...
ta mu zabijes psa aj ty , a vtedy si povies " nech aj on pozna ten hrozny pocit" k tomuto to je ...
ale to je môj názor
ale myslím že sa zachovala správne a možno ked bude nad tým v tej base rozmýšľať uvedomí si svoj čin