Neviem si to zivo predstavit... pretoze keby som toho cloveka velmi lubila, a ja by som na tento fakt prisl az neskor, nedokazala by tom ho zrejme nechat... ale stastna by som urcite nebola v tom vztahu...
neviem si predstaviť ženu ktorá by ma nevedela uspkojiť, veď kebyže je uplne drevo bez ruk a noh, stale ma usta preboha tym chcem povedat ze tuto situaciu povazujem za extremne nepravdepodobnu
@cicatrix presne ako @trdelniiiq pise v @8.. a otazka vies si predstavit vztah s niekym koho nelubis a ktory ta nelubi ale za to ta vie uspokojit svetkymi sposobmi?? napodbne.. a po druhe je tam rozdiel a zalezi na viacerych veciach
@cicatrix ty si dala otazku sexualne uspokojit..ale to sa dokazem aj sam..no rozdiel by bol, ak by otazka bola polozena, ci by clovek dokazal zit cely zivot bez sexu..pretoze ty si sa chcela opytat asi ten druhy variant
@cicatrix vsak to "najlepsie je ked vsetko funguje tak, ako to priroda zariadila." tak preco by nebolo mozne vztak v ktorom by som nemal ze vraj "plnohodnotny sex" ano som ako kazdy chalan chcem mat babu ktoru mam pretoze ze strasne moc pekna vseci mi ju zavidia a dokaze ma 100% uspokojit aj ked aj ju vecsinu nie (reč mladych sucasnych )
@cicatrix hej viac a to tyka bab.. vecsinu mlade baby nevedia co je to normalny vztah im ide iba o sex a popularitu.. abo na skusku a potom sa zlaknu a zdrhnu.. maju ine predstavy. vsak aj ty povec svoj nazor otazka pre teba: "Dokazali by ste prezit zivot s clovekom, ktory by vas ani raz sexualne neuspokojil?"
@cicatrix Tak ale pokial zena chlapa uprimne lubi, nemusi mat 4 orgazmy za noc. Povazuje kazdy sex za krasny a vynimocny, bez rozdielu ci trva 2 hodiny alebo 10 minut, ci ma orgazmus alebo nie.
@passko nezvyknem hlasovat vo vlastnych anketach tak ti odpoviem tu - kedze ja mam schopnost uspokojit sa (nie som frigidna ani inak blokovana), tak by som nechcela zit cely zivot s clovekom, co to nedokaze. zo zaciatku by som to neriesila, ale keby sa to casom nezmenila, snazila by som sa s tym nieco robit.
@cicatrix Ako myslis menit? Ze si prestane zena uzivat sex so svojim milym? Neviem ale aj co pocuvam dospele zeny z mojho okolia, aj rovesnicky, toto sa u nich nemeni a kazdy sex s partnerom je pre nich uzasny
@cicatrix no a mame povahu.. a co sa tyka chalana a baby. chalan !!! ked chce aby baba zazila orgasmus (dajme tomu) tak ho to stoji viac namahy.. aby baba dosiahla orgasmus na 75% to nezavisi od chalana ale od baby.. kym sa uvolni, kym to pride.. niekedy moze chalan robit co chce ale ked babe nieco vadi tak to nedostane. ci prostredie, strach adrenalin ci cokolvek ine
@trdelniiiq to by som chcela vidiet zenu, co ju roky bavi sex, ktory ju nevzrusuje a neuspokojuje.
@passko zle si ma pochopil. ja pisem o tom, ked sa baba sama uspokojit dokaze, vie ako na to, vie sa uvolnit, rozpalit.. popripade sa jej to podarilo aj v predoslych vztahoch, ale s konkretnym partnerom to nejde - ma zlu techniku, vydrz, vybavenie a ja neviem co este. jednoducho, ze problem je v tom druhom.
@cicatrix ale nie vzdy je problem "v tom druhom".. ked ma zlu techniku abo vybavenie ci vydrz ano urobime to tak ako sa to robi vyjebeme sa nanho sak naco budeme snim, ookrem neho je milion inych chalanoch ktory maju to co potrebujes, nie aby si sa snim poradila, pomohla, porozpravala a tak vsak naco nasli kompromis . jednoduche snim nebudem a basta
@cicatrix A inac, este na margo toho dodatku pre passka. Vsetko z toho, co si napisala, sa da vyriesit. Ako technika, tak vydrz, vybavenie (volba vhodnych poloh).
@trdelniiiq ja dobre viem co si pisal. ale to nesuvisi s temou, ked vo vztahu chyba sexualne vzrusenie. ja o voze a ty o koze
@passko ja som napisala, ze by som s tym asi nieco robila. ale keby to neslo, nenasiel by sa kompromis ani ziadna ina vhodna cesta, tak bohu zial. tak ako by som nechcela zit s alkoholikom, nasilnikom alebo gemblerom, tak by som nechcela zit ani s muzom nevyhovujucim mi v posteli. od toho je predsa zivot - hladat partnera ktory mi vyhovuje co najviac vo vsetkom. jedine tak sa da znizit riziko rozvodu a krachu vztahu.
@cicatrix akoze sa povedzme zalubis do muza po case zistis ze ta neuspokojuje a vsetko zlyhalo tak si jednoducho najdes ineho. Ale tam neni laska a vztah nieje o tom ci mi kto vyhovuje. A vacsinu po krasnom niecom prichadza pad
no keby som bola ešte panna alebo niečo také neskúsené, tak možno, lebo by som nevedela, aké to je , teraz nemám ďaleko k nymfomanke, tak asi nie ... no kebyže je tak zas veľká, veľmi veľká láska ...
dobre dosť filozofovania, lebo mi z toho vyplynulo, že asi aj tak neviem
Keď som zvládol 23 rokov bez sexu, tak by som si zvykol aj na takéto niečo, nebol by to problém...horšie by bolo, ak by to bolo obojstranné..v takom prípade by som nosil na hlave parohy
Ja si teraz môžem povedať, že však sex nie je všetko, ale po nejakom čase by mi to začalo liezť na mozog a začala by som uvažovať o milencovi a keby som sa až k tomu dostala, tak by som už asi s tým človekom nechcela byť. Prosto po čase by som sa z toho zbláznila, ak som s ním zostávala.
Celý život... to je veľa rokov... Skúsila by som tomu človeku dať nejaký čas. Všetkému ide naučiť s dostatočnou dávkou trpezlivosti. Ale pokiaľ by nám to ani po dlhšej dobe nefungovalo, tak by som takému vzťahu veľkú nádej nedávala.
Podla toho kedy by som ho spoznala. (V kt. etape môjho života )Ale pochybujem,že niekto do 45 rokov bude žiť z niekym kto ho sexuálne neuspokojuje..či chceme abo nie ,je to jedna z našich potrieb !!!A väčšina starších ľudí, najme žien už po tejto potrebe tak nebaží ako za mlada.
@cicatrix vzdy ale vzdy je to o komunikacii, pokial nekomunikuju spolu tak to nema ani vyznam riesit, moja vie co chcem ja a ja viem co chce ona, ale tiez sme museli komunikovat a rozpravat co sa komu co paci a co vzrusuje, podla mna sa da vsetko vyriesit ale samozrejme iba ak mi na tom druhom zalezi a nechcem stratit a je mi dobre s tou osobou, popripade navstivit sexuologa ale treba veci riesit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ja som tu
ale súhlasím s mojím mužom @lovegravedigger
píšem sám za seba, ak sa do mňa carrie neprevtelila Máme v mnohých veciach veľmi podobné názory
@passko podla mna nie je dobre ani jedno ani druhe. najlepsie je ked vsetko funguje tak, ako to priroda zariadila.
@passko zle si ma pochopil. ja pisem o tom, ked sa baba sama uspokojit dokaze, vie ako na to, vie sa uvolnit, rozpalit.. popripade sa jej to podarilo aj v predoslych vztahoch, ale s konkretnym partnerom to nejde - ma zlu techniku, vydrz, vybavenie a ja neviem co este. jednoducho, ze problem je v tom druhom.
@passko ja som napisala, ze by som s tym asi nieco robila. ale keby to neslo, nenasiel by sa kompromis ani ziadna ina vhodna cesta, tak bohu zial. tak ako by som nechcela zit s alkoholikom, nasilnikom alebo gemblerom, tak by som nechcela zit ani s muzom nevyhovujucim mi v posteli. od toho je predsa zivot - hladat partnera ktory mi vyhovuje co najviac vo vsetkom. jedine tak sa da znizit riziko rozvodu a krachu vztahu.
asize
moznoze
neviemze
ked motyka vystreli
lebo je to tam prilis jednoznacne
a inak : nie
dobre dosť filozofovania, lebo mi z toho vyplynulo, že asi aj tak neviem
no jj, dneska je hnusný deň už odvčera
A inak absolutne by mi to nevadilo. Stale sa da v posteli (aj mimo nej) robit kopu peknych veci aj bez orgazmu...
napr hrat karty