keby bol len taky benefitovy a nic by som k nemu necitila, tak mozno aj hej, ale kus sa mi hnusi idea pohlavnych chorob a nikdy by som si nemohla byt ista, ci pouziva kondom. tak nvm
neviem načo by som si to predstavovala ale úprimne si myslím, že je to dosť časté, že niekto také niečo chce a je verný len preto, že sa to tak má robiť resp. nie je verný. (možno nie v čerstvo zamilovanom vzťahu ale po 20 rokoch vzťahu určite). A aj keď si to viem pekne logicky odôvodniť netolerovala by som to a ranilo by ma to.
no veď nech si sexuje s kým chce ale partnerkou mi nebude ... a otazka pojednáva problém toho že ,,potrebuje,, no ak by potrebovala, znamenalo by to že sa naše postoje líšia v dosť dôležitom smere takže by už nebol dôvod zotrvávať v takom vzťahu ... lebo je to dosť vážna vec
Co je to za "partnerku", ktory potrebuje sexovat s inym? To je akokeby dotycna bola so mnou z nutnosti alebo zo zvyku ako v 19. storoci alebo co. Ked to potrebuje s inym, nema zmysel, aby bola nadalej moja partnerka. Mozeme byt maximalne kamosi s vyhodami, ale nic k sebe nebudeme citit, a uz vobec nebudem spolu partneri.
Aj tak si myslím že celá táto idea trojok štvorok gangbangov (vo vzťahu) je dosť odveci, možno tak jeden človek z tisíc, ak nie menej, je taký, že mu fakt nevadí, že mu iný chlap trtká frajerku, ak potom jeho žena vyfajčí jeho. Je to síce nejaké moderné byť takto liberálny, ale ľudia tým oveľa viac vzťahov dojebú než "okorenia".
A verím, že mnohí ľudia to robia preto, aby "nedali partnerovi dôvod na neveru" tak radšej poďme na swingers, alebo do trojky s mojou najlepšou kamoškou, však ona ma má radšej ako jeho, no a to už zachádza úplne najviac do piče.
Keby si ľudia narovinu priznali, že nie, tvojho vtáka sa budem chytať buď len ja, alebo už nikdy nie ja, a namiesto takýchto kontraproduktívnych výmyslov radšej hľadali dôvod, PREČO asi môj muž so mnou nie je spokojný, bolo by viac lásky na svete.
ak by šlo len čisto o sex s pár dalšími ľudmi a my by sme mali uplne normalny vzťah založený na láske a dôvere atd atd tak možno by som s tým nemala problem. ale to už radšej trojku alebo štvorku keby chce dalšie osoby do toho zapojiť. proste by som sa pridala ason by som nebola odsunuta na druhu kolaj
@attis je mi jedno, ci som ja konzervativna alebo ty otvoreny
vztah a vsetko okolo toho by mal byt vecou dvoch ludi
ak sa s niekym pravidelne stretavas len za ucelom sexu a popri tom sulozis aj s dalsimi ludmi, je to ine, ale robit to vo vztahu mi pride divne, teda pokial sa na tom obidve strany nedohodnu a ani jednej z nich to nevadi, poznam takych a ak su s tym v pohode, je to ich vec a kazdy clovek je iny
mne by to vadilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
hej,presne tak,alebo len tak samotne,proste dneska to letí,to je trendy,prissámbohu!
som mierne bisexuálny
@9
zdravý postoj
resp. viem si to predstavit, ze by mal takuto potrebu, ale potom by uz prestal byt moj partner
si moc konzervatívna,nemyslíš,možno ja som príliš otvorený???
poznám také manželské páry,ktoré to robia často...asi toľko o tom
Aj tak si myslím že celá táto idea trojok štvorok gangbangov (vo vzťahu) je dosť odveci, možno tak jeden človek z tisíc, ak nie menej, je taký, že mu fakt nevadí, že mu iný chlap trtká frajerku, ak potom jeho žena vyfajčí jeho. Je to síce nejaké moderné byť takto liberálny, ale ľudia tým oveľa viac vzťahov dojebú než "okorenia".
A verím, že mnohí ľudia to robia preto, aby "nedali partnerovi dôvod na neveru" tak radšej poďme na swingers, alebo do trojky s mojou najlepšou kamoškou, však ona ma má radšej ako jeho, no a to už zachádza úplne najviac do piče.
Keby si ľudia narovinu priznali, že nie, tvojho vtáka sa budem chytať buď len ja, alebo už nikdy nie ja, a namiesto takýchto kontraproduktívnych výmyslov radšej hľadali dôvod, PREČO asi môj muž so mnou nie je spokojný, bolo by viac lásky na svete.
ale 100% si nie som istá či by to klapalo
@miaja
:-S
vztah a vsetko okolo toho by mal byt vecou dvoch ludi
ak sa s niekym pravidelne stretavas len za ucelom sexu a popri tom sulozis aj s dalsimi ludmi, je to ine, ale robit to vo vztahu mi pride divne, teda pokial sa na tom obidve strany nedohodnu a ani jednej z nich to nevadi, poznam takych a ak su s tym v pohode, je to ich vec a kazdy clovek je iny
mne by to vadilo