Napadlo ma že namiesto obyvackovej steny namalujem jednu hlavnú na čierno šupnem pod ňu podsvietenie spravím poličky štvrť steny klassic na clippera a zvyšok štýl Kriss Kross....budem normálne že zbierať fľaše na svete nápojov sú niektoré fakt parádne akurát len to potom nevyslopat.... Keď to bude mať človek každý deň pred hubu...
Ja by som ich vypil a potom si tie fľaše vystavil, ved niektoré vyzerajú dobre aj ked sú prázdne, napríklad od rumu Old Monk, tá hlava mnícha, majú ju vo Svete Nápojov, alebo tá ruská vodka Standard Cloisonne.
@riddler no ja poslednej dobe ocumujem ten bumbu rum...tak hej ale mať takú super zbierku...keď ti dôjde návšteva kokos a môžu si vyberať že už ked by bola výnimočná situácia tak máš aj z čoho uliat lepšieho z prázdneho moc nenaulievas
No ved jasne že nie sám hned všetky vypiť ale postupne si z nich ulievať, že ked dostaneš chuť tak si za jeden uleješ, alebo ked ti príde návšteva ponúkneš ich, a ked budú tie fľaše prázdne tak nevyhodíš,ale necháš ako ozdobu. A ešte aj tento mexický rum má super fľašu, ktorá po vypití môže byť ako dekorácia
@riddler ocovi sa strašne páči ten rolling stones crystal head ale ja nedám 100 e za fľašu mi zas nehrabe...pekná je aj Aurora skull alebo naposledy čo som si kúpila symphony gold Russia vodku krásna...
@riddler no bratu ja alkohol zbieram pomerne dlho a mam ich vystavene na polici len na to určenej. Už som aj porozdaval sčasti, ale stále ich je moc. Ale keď som raz dostal navštevu tak sme dali jednu celu dole pohoda. Ešte že som bol doma ako hosť a nemusel šoférovať a sused to nema tiež ďaleko ale aj ako dekorácia je výbormý nápad
U nas v domove mame jednu spoločenskú miestnosť zariadenu ako western bar a tam mame aj vystavené takto fľaše, ale je v nich buď voda, alebo čaj tam kde je caj sa tie fľaše zázračne menia z hnedych na zelené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.svetnapojov.sk/deadhead-rum-6-...