...Som tmavohnedej pleti a plodim deti kade chodim ?
Nie... Tak aj odpoved na toto forum je predsa nie...
Btw... Bear Grylls nam pomaly kazdy den na Discovery ukazuje, ako stahnut hada z koze ci ako pekne papat dazdovky... Na kieho dabla by som sa hrabal v kontainery a tlacil do seba co sused vysmaril ?
Nedava zmysel, ked je vsade plno dazdovek staci sa po sutre poobzerat
hmm, pocul som, ze ked chodi kamion z Tesca na skladku, to je vzdy hostina tam je snad vsetko, jedlo, hracky, spotrebice, my ludia neskutocne vsetkym mrhame, a casto vyhadzujeme aj veci, ktore by mohol zuzitkovat niekto iny
keby je tam nieco moc dobre tak by som zjedla ale zasa aj keby je tam nieco zabalene..stale by som vahala ci to neni otravene takze asi by som to nezjedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
dufam, že naša imperátorka radičová ich nezdaní...........filip
az na drobnost *kontajneri
Nie... Tak aj odpoved na toto forum je predsa nie...
Btw... Bear Grylls nam pomaly kazdy den na Discovery ukazuje, ako stahnut hada z koze ci ako pekne papat dazdovky... Na kieho dabla by som sa hrabal v kontainery a tlacil do seba co sused vysmaril ?
Nedava zmysel, ked je vsade plno dazdovek staci sa po sutre poobzerat
...Odporucam prepnut video na cas 0:55 a pripravit si pero a domacu kucharku na zapisanie receptu
...Delicasy... Like sausage