hej ale neznášam keď musím odložiť,,jedlo" utrieť si ruky (aby som ,,nezamastila" stránku) a pretočiť stránku...:/ a zase a zase...ale keď jem príborom tak utierať nič nemusím...vlastne .... nechápem načo som vôbec teraz komentovala:/
cez týždeň jedávam väčšinou tak, že jednou rukou jem, druhou robím na počítači + zároveň pozerám televízor, stíham sledovať všetko a vyzerám pri tom ako kultivovaný človek
v robote cez prestávku zvyknem počas jedenia si čítať nejaký nový čas alebo + jeden den alebo podobnú kktinu čo tam je a smiať sa na tom (ak sú tam oboje) že píšu o tom istom
napr. sobotu pri raňajkách si vždy prelistujem noviny, to normálne zvládam. párkrát som čítala pri obede už aj knihu, a vtedy bolo dôležité, či sa mi nezatvára. vačšinou sa mi zatvára, tak bud som na chvílu prestala čítať (kým som dojedla), alebo som si ovládač dala na tú stranu kde sa to zatváralo a čítala si dalej
výborná anketa ja takmer vždy čítavam, keď jem, inak sa pri jedení normálne nudím ak čítam pri tom knihu, tak si ju o niečo podopriem a "zakliesnim" pod tanier, ak čítam niečo na tablete alebo pozerám v mobile, tak striedavo držím príbor a slajdujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no ja furt pri citani jem otvorena cokolada a tak :lD
tabule, nápisy alebo tak niečo na ulici, to čítam aj podvedome často krát čiže to áno
knihu tiež dokážem ale potom sa už neviem veľmi dobre sústrediť na dej takže to nerobievam
ale na pc v poho
napr. sobotu pri raňajkách si vždy prelistujem noviny, to normálne zvládam. párkrát som čítala pri obede už aj knihu, a vtedy bolo dôležité, či sa mi nezatvára. vačšinou sa mi zatvára, tak bud som na chvílu prestala čítať (kým som dojedla), alebo som si ovládač dala na tú stranu kde sa to zatváralo a čítala si dalej