@patrixo@10 Ale macka bylinozravec nikdy nebude... Pes este dokaze prezit plnohodnotny zivot na veganskej strave. Jeden pes vegan je v Guinessovej knihe rekordov za najdlhsi vek psa – 27 rokov…
Ale ludia co sa povazuju za veganov a pri tom kupuju maso pre svoje masozrave zvierata su akurat tak pokrytci. Nikto nikomu nekaze chovat macku. Taki samozvani vegani kupuju maso pre macky z rovnakych dovodov ako clovek co nie je vegan / vegetarian a kupuje si ho pre seba aby ho zjedol. Proste chuti mu to a zvierata, ktore kvoli tomu trpia a umieraju ma na haku.... Hlavne, ze je spokojny. Rovnako aj vegansky chovatel macky ma na haku zvierata, ktore trpia a umieraju kvoli jeho macke. Hlavne, ze je spokojny jeho domaci maznacik. Mam pocit, ze taki vegani to vegantvo beru len ako pozu... Proste chcu tym byt len zaujimavi a skutocne o tie zvierata im nejde
@darksider96@6 jj, krmim ju mäsom, pretože mačka je narozdiel odo mňa vylúčný mäsožravec a nedokázala by získať živiny potrebné pre život z rastlinnej stravy.
a tam je presne ten rozdiel - ja mám na výber, ona nie.
Momentálne po smrti toho môjho posledného nemám psa, ale chcel by som mať.. Čiastočne si však viem aj predstaviť život bez psa, akurát ten dvor je bez neho viac smutnejší. Je to dobrý spoločník na mazlenie, ale určite mi pes nedokáže vynahradiť partnerku, ako mi mnoho ľudí doporučuje, aby som si kúpil psa a život budem mať naplnený a spokojný. Je to iba čiastočná "záplata", z dlhodobého hľadiska by svoj osobný život nemal taký, aký by som aj chcel mať.
Neviem si predstavit naplneny a stastny zivot celkovo alebo teda predstavit si mozem ale to je asi tak vsetko ale ano bez psika mi bude este smutnejsie a viem ze uz tu nebude asi najdlhsie bohuzial no snad co najdlhsie ako to pojde este ano... Pisem jak madar viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» mydoggy.org/vegan-dog-lives...
Ale ludia co sa povazuju za veganov a pri tom kupuju maso pre svoje masozrave zvierata su akurat tak pokrytci. Nikto nikomu nekaze chovat macku. Taki samozvani vegani kupuju maso pre macky z rovnakych dovodov ako clovek co nie je vegan / vegetarian a kupuje si ho pre seba aby ho zjedol. Proste chuti mu to a zvierata, ktore kvoli tomu trpia a umieraju ma na haku.... Hlavne, ze je spokojny. Rovnako aj vegansky chovatel macky ma na haku zvierata, ktore trpia a umieraju kvoli jeho macke. Hlavne, ze je spokojny jeho domaci maznacik. Mam pocit, ze taki vegani to vegantvo beru len ako pozu... Proste chcu tym byt len zaujimavi a skutocne o tie zvierata im nejde
a tam je presne ten rozdiel - ja mám na výber, ona nie.