@kawanabe aj tak sa da..jednym slovom na Slovensku to bolo stale na picu ale myslel som to tak ze v tejto skurvenej dobre si drogu zozenie az 1O rocne deck
@rischo To nie je len o slovensku A ja som ti tým len chcel povedať, že používať slová "skurvená doba" mi pripadá ako neváženie si toho čo máš a ako môžeš žiť.
@fanklublbl Pozri je zvláštne ako ľudia radšej hladia po iných ako po sebe Napíšeš, že sú tu komentáre ako z osobitnej školy... a ? Podstata akosi unikla, akurát si urazil pár užívateľov. Úprimne mi povedz, toto je podľa teba koment hodný niečoho viac ?
@kawanabe možno len si nechápavý, tie Tvoje Švajčiarske raňajky Ti moc inteligenciu a logické zmýšlanie nezvyšujú... ani som primárne nemal na mysli Tvoje prvé komenty, no dáky si vzťahovačný u ľudí so slabšou psychikou, čo užívajú psychoaktívne látky, môže vznikať zvýšená vzťahovačnosť, daj si na to pozor, je to dosť nepríjemné...
ja som prvým komentom len jednoducho zhodnotil realitu až toto čo som teraz napísal je hodné niečoho viac a dúfam že si to vezmeš na srdce, ok?
@fanklublbl Vzťahovačný ? Keď niekomu niekto povie " trafená hus zagágala" zrejme má byť prečo vzťahovačný
Prvú reakciu som ti hodnotil, keďže by ti malo byť zrejme jasné, že si svoje fórum snažím moderovať, či už podarene, alebo nie, snažím sa
A ak my ideš vyčítať to, že niekoho nabádam v prvom mojom komente svojským, štýlom aby negeneralizoval a zbytočne neurážal ľudí, čo už s tebou narobím nabudúce sa o to pokúsim inak.
Mieru tvojho príspevku zhodnocujem podľa toho čo vypovedá voči iným, nesnažím sa v nej hladať niečo o tebe, pretože názor na človeka by sa mal robiť trošku z ucelenejších informácií. Tak takéto veci nerob ani ty mne. Uráža ma to
Moju psychiku neodhadneš z môjho blogu. Tvorba a prezentovanie sa na vlastnom políčku vyjadruje skôr duševné pochody ako psychickú silu jedinca. Takže teórie trošku bokom. Aj keď si vo virtuálnom prostredí si v praxi medzi reálnymi ľuďmi, kde tiež posobí značná časť činiteľov, ktoré pri svojich vyjadreniach zjavne ani neberieš do úvahy.
A hovoril som ti, že sa nemáš urážať. Ale keď zhodnotíš realitu, rovnako nízkou úrovňou akú kritizuješ, nie je to trošku odveci ? Nemá sa nad tým človek pozastaviť ? A keď ten, kto sa nad tým pozastaví vidí kritizovať človeka, ktorý svoju kritiku podáva rovnakým štýlom ako podľa neho ľudia s vyjadrovaním na úrovni osobitnej školy, mám mu ukázať palec, že ako to skvele vystihol ? Prepáč, ale žiadaš ma aby som sa nad sebou zamyslel, bez toho aby si vedel aký som, ako sa správam a ako žijem. Dosadzuješ si do mojich vonkajších prejavov domnienky a uzatváraš súdy nad niekým o kom nič okrem prejavov v podstate nevieš
Ak si všimneš, to čím ti píšem sa snažím hodnotiť realitu. A dá sa to bez toho aby som znevažoval niečiu osobu, maximálne tak jej vyjadrenia o mne a ich pozadie.
Takže trafené husy, vyjadrenia o logike, inteligencii a podobné veci, si prosím ťa v komunikácii s ľuďmi skús odpustiť, inak to prestáva byť o diskutovaní...
Kedysi som mal chut vyskusat travu a v pohodicke som ju zohnal za 100SK (este vtedy). Stacilo ist na tretie poschodie nasej skoly Teraz by som sa mal asi hambit :/
Keďže donedávna som sa pohybovala v drogovom prostredí, tak mi to problém nerobí... poznám minimálne asi troch dílerov, ak nie viac a nie len takých čo predávajú na ulici, ale čo majú s tým veľký biznis... a na intráku by som si tiež vedel niečo ľahko zohnať.. Chvalabohu že mňa to nikdy nechytalo tie drogy, lebo inak by som asi už bolo predrogovanána druhom svete, keď mám okolo seba stále toľko pokušení, toé sú pre mňa ľahko dostupné.. Vďaka bohu za moju pevnú vôľu =P
@fanklublbl Pozri, keď sa niekto nezmyselne obúva do mojej osoby a chce ju poučovať, častovať poznámkami a podobne, na základe toho mála čo tu je o mne, to skôr považujem za prílišné prežívanie.
Ja som kľudný a vysvetľujem veci v drvivej väčšine s pokojne bez toho aby som niekoho urážal. Keby to moc prežívam vačšinou sa vyjadrujem unáhlene a bez poriadneho rozmyslu.
Chcel som ti len povedať, že aj keď je toto internetová diskusia, nevidím dôvod prečo urážať iných a správať sa akoby si bol sám bez chýb a keď už sa nad niečim pohoršuješ tak sa aspoň sám skús správať inak
ked sa vsak spatne zamyslim, tak urcite ano, vela osob co sa pohybuje na dnb scene fetuje, velka cast tuto znamych co "ziju" stale a byvaju viac k centru londyna tiez dava, mam pocit ze tu je zabava o tomto: "hocico plus droga" povacsinou koks alebo kolesa. takze ano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ak máš problémy v živote a podobne, je to skôr skurvená etapa tvojho života. Dokurvovanie a prekurvovanie všetkého naokolo ti v nej nepomôže.
ja som prvým komentom len jednoducho zhodnotil realitu až toto čo som teraz napísal je hodné niečoho viac a dúfam že si to vezmeš na srdce, ok?
keď nad tým tak uvažujem, aj piko by som vedela zohnať
Prvú reakciu som ti hodnotil, keďže by ti malo byť zrejme jasné, že si svoje fórum snažím moderovať, či už podarene, alebo nie, snažím sa
A ak my ideš vyčítať to, že niekoho nabádam v prvom mojom komente svojským, štýlom aby negeneralizoval a zbytočne neurážal ľudí, čo už s tebou narobím nabudúce sa o to pokúsim inak.
Mieru tvojho príspevku zhodnocujem podľa toho čo vypovedá voči iným, nesnažím sa v nej hladať niečo o tebe, pretože názor na človeka by sa mal robiť trošku z ucelenejších informácií. Tak takéto veci nerob ani ty mne. Uráža ma to
Moju psychiku neodhadneš z môjho blogu. Tvorba a prezentovanie sa na vlastnom políčku vyjadruje skôr duševné pochody ako psychickú silu jedinca. Takže teórie trošku bokom. Aj keď si vo virtuálnom prostredí si v praxi medzi reálnymi ľuďmi, kde tiež posobí značná časť činiteľov, ktoré pri svojich vyjadreniach zjavne ani neberieš do úvahy.
A hovoril som ti, že sa nemáš urážať. Ale keď zhodnotíš realitu, rovnako nízkou úrovňou akú kritizuješ, nie je to trošku odveci ? Nemá sa nad tým človek pozastaviť ? A keď ten, kto sa nad tým pozastaví vidí kritizovať človeka, ktorý svoju kritiku podáva rovnakým štýlom ako podľa neho ľudia s vyjadrovaním na úrovni osobitnej školy, mám mu ukázať palec, že ako to skvele vystihol ? Prepáč, ale žiadaš ma aby som sa nad sebou zamyslel, bez toho aby si vedel aký som, ako sa správam a ako žijem. Dosadzuješ si do mojich vonkajších prejavov domnienky a uzatváraš súdy nad niekým o kom nič okrem prejavov v podstate nevieš
Ak si všimneš, to čím ti píšem sa snažím hodnotiť realitu. A dá sa to bez toho aby som znevažoval niečiu osobu, maximálne tak jej vyjadrenia o mne a ich pozadie.
Takže trafené husy, vyjadrenia o logike, inteligencii a podobné veci, si prosím ťa v komunikácii s ľuďmi skús odpustiť, inak to prestáva byť o diskutovaní...
Ja som kľudný a vysvetľujem veci v drvivej väčšine s pokojne bez toho aby som niekoho urážal. Keby to moc prežívam vačšinou sa vyjadrujem unáhlene a bez poriadneho rozmyslu.
Chcel som ti len povedať, že aj keď je toto internetová diskusia, nevidím dôvod prečo urážať iných a správať sa akoby si bol sám bez chýb a keď už sa nad niečim pohoršuješ tak sa aspoň sám skús správať inak
k téme ...samozrejme ,že by som vedela ,poznám osobne veľa ľudí ,ktorí ich berú takže no problem ,ale ja by som to v živote neurobila
aj tvrdä aj makkä
je jedno kde si, všade sa to dá ľavou zadnou
BOHUŽIAĽ