ked niekto vie dobre klamat tak to nespoznam, vsetko je to o reci tela ja napriklad viem klamat velmi dobre, ale neklamem skoro vobec len ked je to nutne a nikomu tym neublizim
ludia na ktorych mi zalezi mi neklamu a ti, co klamu tak tym len ublizuju sami sebe lebo vzdy sa na to nakoniec pride a ako idioti z toho vydu vzdy klamari...
Hej...98 per klamu, ked sa vyhybaju ocnemu kontaktu...odskusane, ale na mne sa to neda, lebo ja viem klamat aj ked kukam do oci, ale jedneho pravidla sa drzim: neklamem, alebo sa aspon o to snazim, kamaratom, s ktorymi som najcastejsie + rodicia...zvysok mi nerobi problem
@heginka pravdaže chce, aby som tomu dotyčnému uverila, veď to chce každý klamár, nie? Ja len vravím, že u mňa nemajú ťažkú úlohu. Ja som naivná jedna radosť.
Ja som nadpriemerne dobry v klamani. Ale to su len neskodne klamstva, kvoli srande, je to moje hobby. Vyzaduje to obrovsku sebakontrolu trepnut kravinu a tvarit sa pritom smrtelne vazne, tak ze danu osobu namotas ] Vacsinou su tazko odhalitelne klamstva, ktore maju realny podklad a vymysleny zhaluzeny zbytok a k teme - Nie, neviem to rozoznat.
@14@titusik tak to promiň, nepochopila jsem. Jako obvykle....
@15@method Já už si na to tak zvykla, že zas tak velkou sebekontrolu nepotřebuju.. A lžu i v normálních věcech, ne jen pro srandu. Úča říká že skončím v kriminále. Myslím, že kdyby za lhaní dávali do vězení (polepšovna, ústavy apod.) tak už tam jsem... Třeba v tom, kdo tomu klukovi z béčka zlomil ruku nebo kdo třídní z 8.A házel na auto z okna vajíčka. K tomuhle se talenty vyplatí xD
A když mi někdo lže, tak záleží na tom kdo a jak. Někoho tak dobrýho jako já bych asi neodhalila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@15 @method Já už si na to tak zvykla, že zas tak velkou sebekontrolu nepotřebuju.. A lžu i v normálních věcech, ne jen pro srandu. Úča říká že skončím v kriminále. Myslím, že kdyby za lhaní dávali do vězení (polepšovna, ústavy apod.) tak už tam jsem... Třeba v tom, kdo tomu klukovi z béčka zlomil ruku nebo kdo třídní z 8.A házel na auto z okna vajíčka. K tomuhle se talenty vyplatí xD
A když mi někdo lže, tak záleží na tom kdo a jak. Někoho tak dobrýho jako já bych asi neodhalila..