A zažila som skôr, že bola.. dôležitým sprievodným elementom, to hej. Žeby vyslovene ústredným, to asi len, keď zhasol horák, ale plyn bol pustený, no to je asi iná kategória..
@flussica ja som si ten z Parfumu predstavoval stále tak hruškovo, i keď to je blbosť a najlepšiu malinovku na svete z jednej knihy som si tiež predstavoval hruškovo, je to zvláštne
ja napríklad zbožňujem Classique X od JP Gauliére, ten mám teraz, Love&Desire, Bleu de Channel z pánskych...
a ex spolužiak mal dokonalú voňavku, akože vážne top topov ako chalan voňal kedy
a zážitok... keď som raz na plese objala chlapca a povedala som si, že takto určite vonia nebo... wúúúaa ..škoda, že to nikdy nezistím, čo bolo.. ale po chvíli má Dior J´adore l´absolu taký podobný nádych ..
Ja ked som bol s kamaratkou v obchode a ukazala mi parfem Hello Kitty, to je skoro ako cukrity keby to ma na sebe volake dievca tak ju asi celu zjem a nic nenecham Keby to nebolo na chalanovy take divne aj sam to pouzivam
ak ignorujeme Süslindovu knihu, tak potom také tie úplne jednoduché a možno trocha otrepané vône typu vzduch po búrke, jablkový koláč a potom také niečo neurčité vo vzduchu, čo neviem pomenovať, ale je to neskutočne nostalgické.
ja som pred nejakým časom zacítil závan feromónov, ale nie z parfumu, ale tých pravých, ľudských, taká vôňa sa nedá opísať, len som z nej bol niekoľko hodín mimo a nevedel som sa sústrediť, opísal by som to ako keby ma tresli s kladivom po hlave , to bola najúžasnejšia vôňa v mojom živote
vôňa? Moja je Salvattore Ferragamo - incanto shine milujem túto vôňu a nemienim ju meniť za nejakú inú. Ak by, tak zase by som ju musela dlho hľadať... a u muža? Vyhráva u mňa Hugo Boss, ale keby som pátrala aj po iných vôňach, vedela by som menovať... samozrejme, nemusí mať na sebe muž niekedy voňavku... stačí ak sa vysprchovaný k vám priblíži a vy vdýchnete jeho vôňu...
@acheraya poslem ti vzorku mojej? ale vlastne ja mam taku divnu jemnu co tesne vyprcha a zmiesa sa so mnou a najlepsie je ziskat tricko alebo sveter ( na sveter som dostal dvakrat kompliment, ked som daval aby zima nebola )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A zažila som skôr, že bola.. dôležitým sprievodným elementom, to hej. Žeby vyslovene ústredným, to asi len, keď zhasol horák, ale plyn bol pustený, no to je asi iná kategória..
a potom parfem, ktory som jej dal na rocne vyrocie, pretoze v suvislosti s nim mame tiez niekolko peknych zazitkov..
mm, mohol som byt aj menej pateticky
Ten návod každopádne neodmietam.
a ex spolužiak mal dokonalú voňavku, akože vážne top topov ako chalan voňal kedy
a zážitok... keď som raz na plese objala chlapca a povedala som si, že takto určite vonia nebo... wúúúaa ..škoda, že to nikdy nezistím, čo bolo.. ale po chvíli má Dior J´adore l´absolu taký podobný nádych ..
teraz mi zase ujdú myšlienky ako sa poznám
istý mužský krk je stredisko najdokonalejšej najomamnejšej vône na
svete.
ale inak, každá vôňa je fajn, ak nesmrdí ako malá kurva.
a ešte ch. no 5. neviem čo na tom všetci vidia. šak fuj.
a toto mám momentálne a voní to křásne.
moja je tato:
a frajerkina in bloom od reese w
@popolcek @18 eh dik ale zas taky vonavy nie je
this one, mám už asi piatu a neviem si ju vynachváliť
A podobne.
ale uz to nikde nepredavaju -.-
@acheraya poslem ti vzorku mojej? ale vlastne ja mam taku divnu jemnu co tesne vyprcha a zmiesa sa so mnou a najlepsie je ziskat tricko alebo sveter ( na sveter som dostal dvakrat kompliment, ked som daval aby zima nebola )
@orfea2 ako na teba utocila moja vona v izbe ked si sa mala ucit,
a samozrejme,podvedome si pamätám vôňu chlapov a naozaj nechtiac
a je to pekný mindfuck,keď zrazu niekoho "zacítim" a vynoria sa spomienky
v zivote mi ziadna vona podmanivejsie nevonala.