Ako nie som nejaký psychopat ale tak dneska som pozerala kriminálku a len tak ma napadlo že ako spáchať dokonalú vraždu (áno blbé ale čo sa dá robiť) raz dávnejšie som pozerala nejaký film a hovorili tam "najlepšie je keď si vyhliadnete nejaký pohreb v to
@antifunebracka to si už nepamätám iba viem že niečo také tam bolo a vyšetrovali tam nejakú vraždu alebo vraždy ? tak to netuším ale rozhodne to bol starší film
Nie sú dná, strany aj kryty hrobov z betónových panelov a hlina ide až na to, aby sa v prípade potreby dalo exhumovať (alebo v kombinovaných hroboch, kde sa pochová jeden z manželského páru a ten druhý má už tiež pripravené "poschodie"? (Aspoň ja mám z pohrebov také skúsenosti.)
"Trochu" hliny dostatočne hrubej na zakrytie full-size mŕtvoly by si tam stopercentne niekto všimol.
niekedy môžu kopať hrob aj cez deň a v noci ťa môžu objaviť pánbičkári alebo fízli čo striehnu na sex na cintoríne vezmi si že tam musíš byť dosť dlho kým nahádžeš na telo dosť hliny na to aby bolo dno jak stak rovné.Takže ak by si tam nechcela byť dlho musela by si mať lopatu ... S lopatou a mŕtvolou sa prejebať cez bránu/múrik a celé to odniesť k hrobu a potom ísť späť s lopatou to je dosť na nič ak ta niekto uvidí...A okrem toho myslim ze sú nejaké predpisy na hĺbku hrobu kvôli hygienickým dôvodom a asi to kontrolujú takže by mohli ľahko telo objaviť....Mne to veľmi ako dokonalá vražda nepríde
Ani ja nie som psychopat, ale už dlho nad tým premýšľam . Rovnako s dokonalou lúpežou, s dokonalou zámenou identít.. proste s dokonalým zločinom ako takým. Je to lákavé, postaviť sa občas na stranu, proti ktorej by sa asi malo bojovať, pretože býva úhlavným nepriateľom spoločnosti, ale.. na recept som ešte neprišla. A myslím, že keď prídem aspoň na niečo ako tak vhodné, napíšem o tom možno knihu, alebo to spracujem filmovo či inak umelecky, pretože sa spolieham, že mi to bude stačiť a nebudem ma potom pokúšať to reálne spraviť (navyše obavy a pochybnosti, navyše svedomie...) .
@15@17 to mi pripomenulo že sme mali v anglickej učebnici taký článok ako žena zabila svojho muža ľadovou sochou a dôkaz sa roztopil takže jej to prešlo
Dnes sadnem na vlak do Kosic napriklad , pridem tam , v noci niekde v najzapadnutejsej stvrti zabijem bezdomovca loveckym nozom co mam , odidem este v noci do BA. Nikto nic nevidel , nepocul.
Kedze niesme v americkom seriali tak neexistuje nic take ze odtlacky prechadzaju databazou , ani by ich nemali odkial zobrat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
"Trochu" hliny dostatočne hrubej na zakrytie full-size mŕtvoly by si tam stopercentne niekto všimol.
(ale samozrejme som nad tým už uvažovala
Mýtus hovorí, že dokonalým zločinom je ubodať niekoho cencúľom. Samoznićujúci dôkaz..
napríklad ani vystrašiť niekoho k smrti nie je zlý nápad, hoci by musel mať veľmi slabé srdce
Kedze niesme v americkom seriali tak neexistuje nic take ze odtlacky prechadzaju databazou , ani by ich nemali odkial zobrat.
Stará vec...dávnejšie som čítal, že nejaký mafián na Slovensku sa priznal, že zakopal mŕtvolu do hrobu a na druhý deň tam pochovávali