Myslíte si, že môže dokonalosť, nie len vonkajšia krása ale aj charakter atď., môže v konečnom dôsledku spôsobiť, že bude okolie odpudzovať? (čisto hypoteticky, ak by taký človek existoval)
Môže. Ľudia sú rôzni a existuju ľudia ktorých dokonalosť desí alebo im iným spôsobom vadí. Taký človek by sa určite v spoločnosti dokonalého jedinca cítil zle...
@staphylococcus skúsim ti to teda nejako preložiť, čo som mal na mysli, aby to dávalo trošku tej relevancie...
myslíš si, že môže človek natoľko super/dokonalý/fantastický (podľa tvojich subjektívných kritérií popisujúcich dokonalosť), že ťa to v konečnom dôsledku bude až odpudzovať?
@staphylococcus Bože si fakt tak vypatlaná že tomu nechápeš?
Buď máš totálne nízku, resp. žiadnu fantáziu alebo ti proste jebe.
Skús si PREDSTAVIŤ že existuje dokonalý človek.
Proste bez chýb. Je to jednoduché.
@vsakpredsajaa nie, nie je, pretože taký človek, čisto z hľadiska pravdepodobnosti a toho, že "bezchybnosť" je nereálna, existovať nemôže.
Som rada, že sa mi podarilo nasrať ťa takou zbytočnosťou.
Neviem. Mozno by to bolo sposobene jedine tym, ze takyto clovek by musel byt az neuveritelne charizmaticky a u mna by to vzbudilo podozrenie, ze ide o nejakeho sociopata, co to dokaze perfektne uhrat. Bolo by to take pocitove. Ale myslim si, ze tak zdravo charizmaticky a "dokonaly" clovek by ma neodpudzoval, ba naopak, bol by pre mna inspiraciou.
Je vsak mozne, ze fyzicky dokonaly clovek by vo mne vzbudzoval nejake komplexy alebo by som sa citilia neista, v zavislosti od toho v akej nalade by som prave bola.
nemyslím, že by ľudí tá dokonalosť priamo odpudzovala. skôr by som povedala, že dokonalosť zvýrazňuje nedokonalosť a to by mohlo byť ľuďom na príťaž. ľudia namiesto toho, aby ich dokonalosť inšpirovala k lepším výkonom a práci na sebe radšej urobia všetko preto, aby tú dokonalosť spochybnili.
@atropabelladona presne nad niečím takým som rozmýšľal, keď mi napadla táto téma...že na jednej strane ťa môže inšpirovať ale na druhej strane dráždiť kvôli vlastnej nedokonalosti
@staphylococcus Možno keby čítaš poriadne, tak zistíš, že na záver napísal - ČISTO HYPOTETICKY. Aj keď určite ma odbiješ much edgy odpoveďou, že svojou mozgovou kapacitou neplytváš na tak nezmyselné fóra.
@magick55 neviem, ako by som sa s takým človekom cítila. asi by som sa skôr bála, že by ho mohla odpudzovať moja nedokonalosť. často premýšľam nad tým, čo si o mne ľudia myslia a určite by som sa bála, že pre toho človeka budem sklamaním.
@montgomery ďakujem, čítať zatiaľ viem. Problem je v tomto, že je to otázka na štýl "keby bola tráva ČISTO HYPOTETICKY fialová, lietali by kravy?" Proste je to nereálne a tým pádom irelevantné.
Ale som rada, že moje komentáre považuješ za edgy. Vážim si to.
@atropabelladona presne na to je táto téma...zamyslieť sa nad tým
možno je to tak aj z akéhosi psychologického hľadiska, že aj keď človek niekoho miluje/vzhliada k niekomu, tak nakoniec je to on, kto to ukončí kvôli tomu, že je pre neho lepšie odmietnúť, ako byť nakoniec odmietnutý
@staphylococcus už som mal 3 alebo 4x rozpísanú reakciu ale zakaždým som ju zmazal lebo tu nikdy nehejtujem ani nemám v pláne
ale seriózne...po tom čo založila anketu o tom kto ma o koľko dlhší ukazovák alebo prsteník bez akéhokoľvek zmyslu alebo vysvetlenia čo si tým vlastne chcela zistiť, tu píšeš xy príspevkov o irelevantnosti a reálnosti what the fuck
ale vlastne máš pravdu...dokonalosť nie je reálna...hlavne oproti takým prstom..tie sú reálne (pravda ak má človek to šťastie, že ich má)
No tak vidíš. A mala som naplánované aj dlhšie vysvetlenie spolu s článkami atď, ale bohužiaľ, nebol čas.
(A hlavne sa mi nechce googliť či sú tie články aj verejne dostupné.)
Plus všetkým, kto sa ma spýtali, kam tým smerujem, som jasne odpovedala.
@antifunebracka neviem o tom, ze by ma boli ukrižovali. Možno ma čaká len birdz smrť. A tá je podstatne horšia...
Inak k teme. Teoreticky, clovek by mohol reagovat negativne aj pozitivne podla svojho charakteru. Mohli by si to brat osobne, napr ze "je lepsi ako ja, tak ho budem nenavidiet." Alebo "je lepší, vezmem si priklad, bude mi vzorom" ... a potom su tu fanatici ako krestania, niekto je mimoriadny, iny ako my, tak ho budeme uctievat na veky vekov....
Chyby podľa môjho názoru nejestvujú a preto je úplne jedno aký človek je. Vždy koná len tak, ako vie, a aké návody v sebe nosí.
Robíme len to, čo je správne ,,z nášho pohľadu,,
Všetko ostatné je len subjektívny status iných bytostí, ktoré zmýšľajú odlišne.
Všetci sme dokonalí! Skôr miera pochopenia je to, čo má za následok rôznorodosť.
stafylo ty si mega komplikovaný človek a nejako si neviem presne predstaviť verbálnu komunikáciu s tebou a preberanie tém určite by to bol zážitok @staphylococcus
@melancholik aj písomná komunikácia je verbálna - neverbálna je iba mimikou a gestami.
...Ok, toto tvojmu názoru na mňa asi nepomohlo
Takto, ja sa dokážem správať aj normálne a komunikovať ako normálny človek, ale nudí ma to. Preto sa snažím vyhľadávať ľudí, ktorí prirodzene komunikujú podobným štýlom ako ja. Je ich málo.
@magick55 dá sa o tom premýšľať z mnohých hľadísk. myslím, že pre ľudí je všeobecne najlepšie vyhľadávať takú spoločnosť a úroveň, na akej sú oni sami. ja si dokonalého človeka predstavujem ako človeka, ktorý má všetky dobré vlastnosti a schopnosti. bol by to vedec, inovátor, vynálezca.. skrátka niekto, kto by svojim potenciálom prinášal pokrok. je jedno v akej oblasti. neviem si celkom predstaviť, za akých okolností a v akej situácii by sme sa stretli. možno to vyznie zle, ale nemyslím si, že by to bol Slovák. nemám nič proti Slovákom a Slovensku, ale myslím, že našou nedokonalosťou je náš jazyk - musíme sa učiť anglicky, aby sme sa vôbec mohli "zapojiť do svetovej diskusie" (obrazne povedané). dokonalý človek by nebol limitovaný jazykom. z toho vyplýva, že už len moja komunikácia s takým človekom by bola obmedzená.. dokonalý človek by sa pohyboval v úplne iných dimenziách než ja, takže asi by som sa nikdy nedostala do bodu, že by sa mi zhnusil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Chcel som sa aj rozpísať ale nakoniec som to v polke celé zmazal a povedal si, že veď načo budem predávať informácie ostatným
myslíš si, že môže človek natoľko super/dokonalý/fantastický (podľa tvojich subjektívných kritérií popisujúcich dokonalosť), že ťa to v konečnom dôsledku bude až odpudzovať?
Buď máš totálne nízku, resp. žiadnu fantáziu alebo ti proste jebe.
Skús si PREDSTAVIŤ že existuje dokonalý človek.
Proste bez chýb. Je to jednoduché.
Som rada, že sa mi podarilo nasrať ťa takou zbytočnosťou.
Je vsak mozne, ze fyzicky dokonaly clovek by vo mne vzbudzoval nejake komplexy alebo by som sa citilia neista, v zavislosti od toho v akej nalade by som prave bola.
Ale som rada, že moje komentáre považuješ za edgy. Vážim si to.
možno je to tak aj z akéhosi psychologického hľadiska, že aj keď človek niekoho miluje/vzhliada k niekomu, tak nakoniec je to on, kto to ukončí kvôli tomu, že je pre neho lepšie odmietnúť, ako byť nakoniec odmietnutý
ale seriózne...po tom čo založila anketu o tom kto ma o koľko dlhší ukazovák alebo prsteník bez akéhokoľvek zmyslu alebo vysvetlenia čo si tým vlastne chcela zistiť, tu píšeš xy príspevkov o irelevantnosti a reálnosti what the fuck
ale vlastne máš pravdu...dokonalosť nie je reálna...hlavne oproti takým prstom..tie sú reálne (pravda ak má človek to šťastie, že ich má)
(A hlavne sa mi nechce googliť či sú tie články aj verejne dostupné.)
Plus všetkým, kto sa ma spýtali, kam tým smerujem, som jasne odpovedala.
Inak k teme. Teoreticky, clovek by mohol reagovat negativne aj pozitivne podla svojho charakteru. Mohli by si to brat osobne, napr ze "je lepsi ako ja, tak ho budem nenavidiet." Alebo "je lepší, vezmem si priklad, bude mi vzorom" ... a potom su tu fanatici ako krestania, niekto je mimoriadny, iny ako my, tak ho budeme uctievat na veky vekov....
Robíme len to, čo je správne ,,z nášho pohľadu,,
Všetko ostatné je len subjektívny status iných bytostí, ktoré zmýšľajú odlišne.
Všetci sme dokonalí! Skôr miera pochopenia je to, čo má za následok rôznorodosť.
...Ok, toto tvojmu názoru na mňa asi nepomohlo
Takto, ja sa dokážem správať aj normálne a komunikovať ako normálny človek, ale nudí ma to. Preto sa snažím vyhľadávať ľudí, ktorí prirodzene komunikujú podobným štýlom ako ja. Je ich málo.
@majmarad krasne napisane