Alebo inak, čo si myslíte o tejto postave 90-tych rokov, presadzoval v Ameriku uznanie eutanázie (asistovaná sebevražda pre ľudí, ktorí sú smrteľne chorí) Jack Kevorkian bol za tento čin odsúdený.
i ja keby som bola doktor, radšej by som aj potajomky pichla nejaké tie .. látky... pacientovi, ktorý by sa už mal len trápiť... nerobil to v zlom preboha, veď kto sa chce trápiť s tým, že to aj tak nikam nepovedie?
nieže by som bola pesimistická, ale niekedy už šanca na vyliečenie niet, ( dobre uznávam boli aj šokujúce uzdravenia, ale to nie je každý prípad, len výnimka, čosi špeciálne ...)
nemyslím si o ňom nič zlé...
a pôvodne som tajne dúfala, že reč bude o ujovi harweym crippenovi
Za eutanáziu som všetkými desiatimi. Dokonca v prípade potreby by som ju podstúpila aj ja. A keby ju chcel podstúpiť niekto z mojich blízkych,nebránila by som mu v tom.
Neviem, v poslednom čase som uvažoval či aj to že človek v starobe dlho trpí nieje len súčasťou toho čo má byť. Že to je proste súčasť toho všetkého čo má byť a každého čaká a neminie, a nemal by sa z toho vyvliecť. Proste všetko funguje tak že je to nie len tak samo od seba. Ale inak sa na to budem asi pozerať keď sa mi nedaj Bože prihodí že to budem ja kto tam bude ležať a čakať a prosiť o smrť. Vtedy budem mať asi iný názor. Je to vážna a hlbokomyselná otázka...
nikto nema pravo branit smrtelne choremu cloveku v tom aby zomrel ako to on uzna za vhodne,nech idu kadehaci do pice matere do stredoveku so svojimi nazormi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale je to pochmurna tema a nerad sa o nej bavim
nieže by som bola pesimistická, ale niekedy už šanca na vyliečenie niet, ( dobre uznávam boli aj šokujúce uzdravenia, ale to nie je každý prípad, len výnimka, čosi špeciálne ...)
nemyslím si o ňom nič zlé...
a pôvodne som tajne dúfala, že reč bude o ujovi harweym crippenovi
prepáč , že som ťa sklamala s Harweym
lepšie ako zomierať v bolestiach a vedieť, že aj tak nemám šancu na vyliečenie a ešte vidieť ako spolu so mnou trpia aj moji blízky