Chcel by som pokracovat v studiu prava, ale neviem, aky je o toto studium zaujem a ako sa pripravit + po statniciach budem asi dost zniceny. Mate o tom nejake uzitocne info pre mna? Dakujem
myslim si, ze by stalo za pokus, ked si vsimam pedagogov u nas, mam pocit, ze mladi su o 100% lepsi ako starsi (mozno len u nas + cest vynimkam) a chcem to skusit aj ja. Hlavne by som chcel vediet ako sa tam dostat - resp. ako pre to urobit maximum...
su lepsi, ale mam pocit ze studenti su coraz sprostejsi. ako, aby niekto nevedel, čo je záloh? alebo nežná revolúcia?
a ako sa tam dostat ti vemi neporadim, ale podla mna bdue vela zalezat od diplomovky a celkovo magisterskych statnic a tak. ale fakt neviem, tak daleko som sa este nepozerala.
u nas nesu ani mladi ani stari, veda ide do riti, vacsina co aj vie, tak v nej nakoniec nezostane robit, velka cast sa len tvari, ze neco robi atd. Ako som videl niektorych, co si obhajili Phd., tak podla mna ked chces titul chod.
Vo vede mozes napr. ze ta niekto vezme pod svoj grand a u neho si budes robit doktorat alebo na niektorych vysokych skolach by sa malo dat.
Ayreen : Rozmyslam bud o ustavku alebo o dejinach (ustavko bude tazke sa tam dostat a dejiny neviem - to bude zase o nahode).
Ostatnym: Dakujem za rady, ale hlavne som chcel vediet, ci sa na to da nejako pripravit, lebo rozhodnuty uz viac-menej som... Chcel som byt o krok vpredu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a ako sa tam dostat ti vemi neporadim, ale podla mna bdue vela zalezat od diplomovky a celkovo magisterskych statnic a tak. ale fakt neviem, tak daleko som sa este nepozerala.
a tiež s tými mladými to na 100% neplatí, mala som tú česť tento rok na ústavku s mladou a už ju nechcem ani vidieť.
a na akej katedre?
Vo vede mozes napr. ze ta niekto vezme pod svoj grand a u neho si budes robit doktorat alebo na niektorych vysokych skolach by sa malo dat.
Ostatnym: Dakujem za rady, ale hlavne som chcel vediet, ci sa na to da nejako pripravit, lebo rozhodnuty uz viac-menej som... Chcel som byt o krok vpredu