Ahoje. Kupil som si si knihu programovania v Pascal-e (Pascal-učebnice základu programovaní (Karell Putz) a malo k nej byť priložené CD so zdrojovími kódmi atd. lenže nieje.......Ked som si ju kupoval nevsimol som si to...lebo uvod som necital (v ktorom
@exploited154 taku knihu by som si nekupoval ale potom chapem ze si v blbej situacii ... no rady ktore by som odporucil aj ja su tu uz napisane... reklamacia stranka tej knihy a v nakoniec teda aj hladanie na nete...
@jozo10 ja som si vybral C++ (aj sa ho učím).......ten Pascal som som si vybral preto keby na mna C++ bolo vela .....Pascal mi pripomína "zjednodušeé C++"...
@jozo100 ja som si vybral C++ (aj sa ho učím).......ten Pascal som som si vybral preto keby na mna C++ bolo vela .....Pascal mi pripomína "zjednodušeé C++"... ...sorry pomylil som sa
@exploited154 to sa ides ucit dva rozne jazyky naraz? ako nieze by sa to nedalo ale ja by som to nerobil mna na gympli ucili pascal ... (neskor delphi) takze na zaciatku som akosi nemal moc navyber kedze som o tom nic nevedel ... ale inak som si vybral C a vlastne az ked som si kupil ucebnicu C tak som pochopil vela veci co ma v skole nenaucili ... pascal nemam rad sice v nom pisem rocnikovy projekt ale to preto ze C este neviem dost dobre... v kazdom pripade C (c++ c# java ...) ma viac moznosti ... ale uznavam ze pascal je na zaciatok asi najlepsi koli jednoduchosti
myslim, ze to CD ti ku knihe ani velmi netreba... ja mam takisto obidve knihy aj 1-tku aj 2-ku, ale vobec som tie CD nepouzil, pretoze vsetky programy, ktore potrebujes su napisane v knihe
Ale ak by si inak nedal, tak napis reklamaciu a ak si kupoval v poriadnom knihkupectve, tak by ti to CD mali poslat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
have fun with commands
..kvak..
ale snad najdes
a inak preco si si vybral prave pascal?
a vpohode kazdy sa moze pomylit
Ale ak by si inak nedal, tak napis reklamaciu a ak si kupoval v poriadnom knihkupectve, tak by ti to CD mali poslat.