@nightmare96 ja som to napisala tak trocha ironicky tie deticky lebo robim prakticku maturitu a robime to vzdy na prvákoch ale kedze prváci ani niesu tak to musime na druhákoch ja za to nemozem ale dik za napad..
@cool1223 no dakujem za napady ale to su asi dost nerealne ake organy si mam asi svoje ci?:d hah sawku aja mam na pozeranu ale zas prrr
@bejak to uz si mohla do mojho nicku dopisat boy xD ..ono predavaju umele organy xD ale aj zo svine,alebo kravy,ked to predavaju na druzstve xD ale treba si ich rezervovat xDDDD
@cool1223boy srry som si to dako nevsimla .. : no jasne ale ja si to sama platiim! takze chapes:d jasne idem si teraz rezervovat myslim ze tí co nas idu hodnotit by nas zle ohodnotili ze to bolo take nechutne atak by mali traumu smiley:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@chiara4
1.disciplina-mas organy ponamacane v tmeli a posulaj ich po pilinach,potm ich daj do bedne s potkanmi a treba ich vytahovat
2.disciplina- mas nejaku fake krv a a das do toho kluce,kt. musia vytiahnut,aby otvorili nejake dvere,alebo skratka si tam to "nieco" dopln podla seba
3.disciplina-mas nadobu s kyselinou a treba vytiahnut kluc pomocou niecoho xDD (i ked to nie je logicky mozne) ale inspiracia saw II nepustila
jediné čo mi napadá je zhasnuté svetlo a podsvietenie ksichtu baterkou ale samozrejme že to by sa na tom všetci udrbávali
a tak ma napadlo 16-17 rocne deticky a ved ty mas 18
@cool1223 no dakujem za napady ale to su asi dost nerealne ake organy si mam asi svoje ci?:d hah sawku aja mam na pozeranu ale zas prrr