Tak toto nechapem, preco ked pridem domov som ako zabita? Nech som hocikde - u kamosky na byte, v meste, vsade... mozem byt svieza a v momente ako som uz doma zacina na mna ist unava, tak ako teraz... Nechapem. Ci vary pre to, ze je tu pritmie alebo id
ja mam v poslednom case pocit unavy vsade, kde sa pohnem. nevladzem vobec nic, stale sa do vsetkeho musim nutit. ale u mna je to tym, ze spim 5 hodin denne.
@tomias tiež ho neznášam a práve preto treba miesto toho aby človek behal kade tade upratať, aby potom človek nebol z toho chaosu doma unavený lebo asi sa doma zle cíti ked u iných jej je dobre ale doma už nie
mozog už vie, keď prídeš domov tak sa automaticky prepne do viac pokojového režimu a práve preto môžes cítiť niečo ako menšiu únavu... je to však úplne normálne, len si zvykni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale dá sa proti tomu bojovať ( ak si stanovíš určitý cieľ a za jeho dosiahnutie si sľúbiš odmenu, pôjde to (