Jedna moja vzdialená rodinná známa mi kedysi rozprávala o jednej kamarátke jej kolegyne. Nevie čo s ňou momentálne je, ale u nich doma to bohvieaké nebolo. Mala muža, syna a dcéru. Muž a syn ich mlátili, vraj aj zneuživali... Polícia to vôbec neriešila,
nechapem preco to zena nezastavi skor, ako to je neriesitelne (alebo kym sa nestane nejaka tragedia). ved preboha mala by mat nejaku hrdost. raz ma udries, odchadzam ci mame deti alebo nie, ci mame za sebou 1 alebo 10 rokov zivota. luto by mi to bolo. ale ja nie som ziaden boxovaci vak aby si na mne vybijal nejaky kreten agresiu.
na slovensku je to v kazdej piatej domacnosti, niekedy sama zena s tym nechce nic robit, ma strach o seba, deti, alebo nema kam ist, je to neriesitelny problem ...
fyzické násilie je vidiet na prvý pohľad.. horšie je to s psychickým. aj jedno aj druhé je hnus, ale je jednoduché skomentovať celú situáciu tým, že je to choré. pre tú ženu to určite nebolo ľahké.nenapísala si, či dala trestné oznámenie..ale pochybujem, obeť si to často neuvedomuje..samozrejme blízke okolie môže upozorniť políciu, tá k nim môže prísť a ak sama žena povie, že je všetko ok a prišlo iba k malej "domácej hádke" tak neni o čom...
sama poznám pár prípadov a nieje to také jednoduché, ako sa to môže javiť pozorovateľovi zvonku
"Muž a syn ich mlátili, vraj aj zneuživali... " Z toho vyplýva že brat zneužíval svoju sestru??? To je už čo za zviera toto? Ako že otec zneužil dcéru, tak takých prípadov je dosť, ale brat sestru? Ko**t
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a je to asi tak, že tie ženy nemajú kam odísť.. to je na tom to najsmutnejšie..
sama poznám pár prípadov a nieje to také jednoduché, ako sa to môže javiť pozorovateľovi zvonku
» www.videacesky.cz/reklamy-reklamn...
@liggye @petika @michelangelo89 @elemia @mm47 @tenario
Takze tam potom ma, ked si takeho aj vezme...... A slusni chalani ostavaju na ocot......