hmm..co by ste robili keby ste boli otrokom tyrania v rodine??zo strany fotka k CELEJ rodine aj mama aj decka..?a pri tom nemozete nic spravi bo foter je najvacsim zivitelom rodiny..hmm??
nie je to moj pripad ale poznam taku babenku aaa je to nespr
no je je to pekne. Ja neviem ake to moze byt. lebo ja nie som dako tyrany doma . .... No ale vidiet do istej mieri tyranie aj v jednom filme mam pcit gympel nie? A to sa mi nepacilo. toho kokota by som zavesil niekde. (este, ze to je len film) .... Je to tak, ak otec tyra ... je ako tak vsetko v poriadku ale len urcite roky. A to ze je zivitel a zivi vsetkych na okolo zasa neznamena to, ze je ich majetok a moze si robit s nimi poriadok.
Ak by sami stala daka takato vec a prezil by som do 18 roka zivota, tak by som to siel nahlasit na policiu. Ale aj tak si myslim, ako kazda matka neche aby jej deti boli tyrane, tak to zobre do svojich ruk a pomoze im. Ale deti su tyrane aj svojimi matkami a aj muzi su tyrany zenamy... Linka istoty inak s casti pomoze. Takze jedina pomoc by bola asi len naozaj na policiu ... to je jedina sanca
To mňa do všetkého doma nútia... to´, čo robiť nechcem... ale nie také, že choď do obchodu... ale ta napr. ma nútia upratovať bratove veci... a potom brat sa ide sťažovať mame, že veci nevie nájsť a ona potom po mne vrieska... ale to taký krik... na mňa to psychicky zle pôsobí... a hocikedy donesie kopu písomiek domov a ja to musím opravovať... a potom na druhý deň po mne vrieska, že som to zle poopravovala... : disappointed:
Cy3aha:Mala by si sa porozpravat z maminou.Sak mas 12.Nie je tvojou povinostou opravovat pisomky,je to jej praca a myslim ze ani v skole by neboli nadseny....A co sa tyka toho tyrania.Ze otec zivi rodinu este neznamena ,ze ma pravo ich psych.al.fyz.tyrat.Kamaratke by si mala poradit aby sa porozpravala s mamou.Je vela moznosti ako sa s toho dostat.Policia,linky pre tyrane zeny a deti.Po kontakte s nimi su schopny zabezpecit ubyt.,novu pracu pre matku.Proste novy zaciatok bez tyrana.
Bayram: Ale ja som jej už hovorila, že ja nie som vyštudovaná slovenčinárka a že diktáty opravovať nebudem... a ona, že prečo by som nemohla... a ja opravujem a ona sedí pri compe a kuká bludy
Zabeus:Kazdy ma svoje trapenie.Nehovorim ze je to tyranie,ale je to urcita forma zneuzivania.Cy3aha:Tak ked ti to az natolko vadi a chces to mame zavarit chod za riaditelom skoly.To asi neni zas tak najrozumnejsi napad.Skus otca,ten ti nepomoze?!
Tak ja s mamou uz dlho nebyvame s otcom a ...je to tak lepsie aj ked ma niekedy stve to, ked si najde priatela a problemy medzi nimi prinasa domov, prenasa ich na mna a tak dalej... ale co uz. Inak tyrana nie som, aj ked mamu niekedy dost vytocim a potom vresti na cely byt aj hodinu vkuse a to niekedy aj za uplne hluposti. Ale to je tiez jedno
cy3aha tak sa na tie písomky jednoducho vykašli, abo sa normálne porozprávaj s matkou, opýtaj sa jej, prečo ich neopraví sama, a že ak potrebuje tvoju pomoc, môže ťa poprosiť a ty jej raz za čas pomôžeš...
jj c3aha ci jaky mas nick sak skus mame vyjadrit svoj nazoro potom si aspon uvedomi ze co robi..abo naschval rob velke xyby neviem co nech vidi ze to ma opravovat ona..
mno jj ale nestaram sa do toho moc ale ta linka hm o com zavolas je to drahe jak hovado vyrozpravas a co dalej..aj tak ta nikto nepochopi to musis len zazit proste ked oni tam maju taketo telefonaty kazdych 5 minutpreco by mali prave ten tvoj pre teba vhodne vyriesit..hm nwm ale ten foter zevraj bere aj pilulky prosti stresu ale ze nepomaha takze sa s tym uz muselo nieco spravit ale nwm..mno praveze mama sa boji o rodinu preto sa nic nedeje..a deti tiez..
a jj Bayram ty si to asi najlepsie vystihol kazdy ma svoje trapenie ktore sa neda s nikym prirovnavat..kazdy je iny tak preto..ale dakujem ze ste sem vobec nieco pisali.. aaa snad ete budete..
"a pri tom nemozete nic spravi bo foter je najvacsim zivitelom rodiny" ..s tým s tebou nesúhlasím, aj žena dokáže byť ziviteľ rodiny, síce je to zo začiatku ťažké, ale je lepšie takého chlapa sa vzdať, ako trpeť zvyšok života...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak by sami stala daka takato vec a prezil by som do 18 roka zivota, tak by som to siel nahlasit na policiu. Ale aj tak si myslim, ako kazda matka neche aby jej deti boli tyrane, tak to zobre do svojich ruk a pomoze im. Ale deti su tyrane aj svojimi matkami a aj muzi su tyrany zenamy... Linka istoty inak s casti pomoze. Takze jedina pomoc by bola asi len naozaj na policiu ... to je jedina sanca
mno jj ale nestaram sa do toho moc ale ta linka hm o com zavolas je to drahe jak hovado vyrozpravas a co dalej..aj tak ta nikto nepochopi to musis len zazit proste ked oni tam maju taketo telefonaty kazdych 5 minutpreco by mali prave ten tvoj pre teba vhodne vyriesit..hm nwm ale ten foter zevraj bere aj pilulky prosti stresu ale ze nepomaha takze sa s tym uz muselo nieco spravit ale nwm..mno praveze mama sa boji o rodinu preto sa nic nedeje..a deti tiez..
a jj Bayram ty si to asi najlepsie vystihol kazdy ma svoje trapenie ktore sa neda s nikym prirovnavat..kazdy je iny tak preto..ale dakujem ze ste sem vobec nieco pisali.. aaa snad ete budete..