nekupujem si nic spesl, lebo mam uz starsi pakovy kavovar a nerobi az tak dobru kavicku ako by som si predstavovala, takze kupovat do neho drahu kavu by bolo mrhanie. cakam na koniec VS, ako darcek od rodiny si vypytam novy kavovar
ale inak najlepsie je podla mna nie objednavat z netu, ale ist priamo do nejakej kaviarne s praziarnou, tam sa poradis aku chces a oni ti pekne namelu do vrecuska :-S
@grietusha Ale aby sme sa pochopili, to nebola urazka, z mojej strany. Len si myslim, ze v podstate asi aj mozes mat pravdu. To ono to tak byva. Ale ja som kavovy amater, dotera som mal doma len nescu a toto mi chuti viac. A ma aj bavi vlastne ten ritual, ze si to pekne pripravim a nakavkuje mi to do salky tak pekne, urobi penu a chutovo celkom vyhovuje. Verim, ze keby som si ju mlel , bolo by to este lepsie, len zatial na to nemam tolku motivaciu. Doma mam lepsiu kavu jak v podniku v ktorom som si bol teraz sadnut a tam si uz kavu ani nedam ^^, Mozno keby som to robil podla tvojich rad, videl by som dalsi level a uz by som si nechcel dat ani tu co pijem teraz, ale zatial postaci, koniec koncov, ked uz ten kavovar mam, nech sa aspon trochu pouziva. Mam na vyber to, alebo rychlovarnu kanvicu a nescu.
@method nechápem, načo si niekto, kto sám seba nazýva kávovym amatérom, kúpi espresso mašinu.
a tak sa budem opakovať:
existujú mnohé iné spôsoby prípravy kávy. veľmi chutné a dokonca, čo sa týka výkonu, ďaleko výkonnejšie (espresso má len o niečo vyšší obsah kofeínu ako bezkofeinová káva)
a ich rituály sú zábavné tiež.
ja chápem, čo sa mi snažíš povedať, ale žiadno sa mi nedokáže dostať do hlavy to, že niekto urobí investíciu do drahšieho spotrebiča bez toho, aby si urobil nejaký prieskum. veď to je jako prísť do elektra a bez akejkoľvek vedomosti ukázať na noťas, že "ten si kúpim, ten pôjde lepšie než to, čo mám doma."
@grietusha sak ale vies ako casto sa presne hento stava, len nie s presso masinami ? uplne bezny konzum a nevedomost. si vsimas len kavostroje, preto ta to srdi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale inak najlepsie je podla mna nie objednavat z netu, ale ist priamo do nejakej kaviarne s praziarnou, tam sa poradis aku chces a oni ti pekne namelu do vrecuska :-S
samozrejme vzdy pomliet a pakovy kavovar :p
@fxx ale ono to nie je užitočné
» www.osvezeni.com/Fotografie/Zboz... velvet.jpg
a tak sa budem opakovať:
existujú mnohé iné spôsoby prípravy kávy. veľmi chutné a dokonca, čo sa týka výkonu, ďaleko výkonnejšie (espresso má len o niečo vyšší obsah kofeínu ako bezkofeinová káva)
a ich rituály sú zábavné tiež.
ja chápem, čo sa mi snažíš povedať, ale žiadno sa mi nedokáže dostať do hlavy to, že niekto urobí investíciu do drahšieho spotrebiča bez toho, aby si urobil nejaký prieskum. veď to je jako prísť do elektra a bez akejkoľvek vedomosti ukázať na noťas, že "ten si kúpim, ten pôjde lepšie než to, čo mám doma."
mama
@method