po schodoch, spoznávam poschodia žiaľ nemám aké. ale keď som bývala na trojke tak som chodila najčastejšie pešo. nie preto, že by som si chcela vypracovať riť, ale bojím sa výťahov. som ochotná ísť aj na 11ku pešo
u rodičov chodím výťahom, lebo je, v BA chodím po schodoch, lebo výťah nie je, v práci chodím väčšinou výťahom (lebo sa ponáhľam na poradu a meškám ale občas idem po schodoch.
no ked idem zo skoly tak idem rovno zadnym vchodom tam je hned výtah a potom na tretom poschodí este dole asi tak 10 schodov stacia mi tie schody v skole
@tomas to som sa siel pytat ze preco v perexe po schodoch inak mne by sa tam asi nechcelo slapat na totretie ci druhe ked sa dolu najem
a ja chodim domov vytahom a z domu peso ale nie vzdy fakt sa mi musi chciet ale zacal som poveceroch chodit peso a na poschodi spravcu si fajn zadupkat lebo len na jeho poschodi funguje svetlo a inak v celom baraku v spolocenskych priestoroch ne.. no sak nevyjadrujem sa o jeho demencii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a ja chodim domov vytahom a z domu peso ale nie vzdy fakt sa mi musi chciet ale zacal som poveceroch chodit peso a na poschodi spravcu si fajn zadupkat lebo len na jeho poschodi funguje svetlo a inak v celom baraku v spolocenskych priestoroch ne.. no sak nevyjadrujem sa o jeho demencii