Ked budem mat rodinu tak "domov" bude miesto kde budem žit s partnerkou a detmi.Dovtedy je mojím domovom miesto kde som vyrastal,nech už žijem kdekolvek.
Asi svoju postel. A buzerovanie ze mam neporiadok. A vety " ty si nam pribrala" ci " ty si nejak schudla". Babkine kolace. Rezne. Rodina. Babkine " ty si dnes nic nezjedla, tu ti nalozim 7 knedlikov aby si bola syta"
Domov je pre mna rodina.
Ale domov domov - moja postel. Suverenne v byte vedie, no na paty jej siaha chladnicka.
miesto,kde mozes robit cokolvek, co chces, nemusis sa hanbit za to, kto si ani za to, co robis ...mozes chodit neupraveny, s neumytymi vlasmi, roztrhanymi ponozkami, vykladat si nohy na stol a spat kolko len chces, jest kolko len chces, proste robit to, po com tvoje srdce (zaludok) tuzi
no je to určite miesto kde som sa dobre cítim, kde môžem celý deň chodiť v pyžame a som tam s niekým koho mám rada. nikto nerozkazuje, neprikazuje, nesúdi... proste pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Domov je pre mna rodina.
Ale domov domov - moja postel. Suverenne v byte vedie, no na paty jej siaha chladnicka.
Christian Morgenstern