inac fakt je to zaujimave, aki su ti ludia skrobi, ze idu radsej sami na nakup do preplneneho a predrazeneho tesca miesto toho, aby si takto telefonicky niekoho objednali a dali mu poondiate tri eura, co dal ten chudak len za benzin a kedze nema viac objednavok, tak vlastne nic nezarobi...
ale moja mama by to mozno brala, ked tak nad tym uvazujem... vytazeny podnikatel nerad zabija cas nakupovanim...
@kitty7
1. "...ten chudák"? Akože chudák tesco napríkad? Po mame to podnikanie radšej nepreberaj, ak si myslíš, že nejaký podnikateľ bude v kšefte dobrovoľne prerábať
2. Ľudia sú škrobi lebo túto možnosť nevyužívajú a hneď za tým napíšeš, že ani vy ju nevyužívate. To je nejaký druh modernej sebakritiky?
3. Predstav si, že sú ľudia, ktorí aj tie tri eurá považujú za peniaze a vedia ich zhodnotiť aj inak ako si uľahčiť život donáškou.
4. Neuveríš, ale podnikatelia nie sú jediní vyťažení jedinci, ktorí by si vedeli predstaviť stráviť svoj čas inak ako nákupom potravín a státím v šórach pri pokladniach.
@trubajerichova ty si asi vazne truba jerichova, lebo si absolutne nepochopila moj koment, asi mas kramy a potrebujes rypat, ale radsej si klepni po prstoch a netaguj ma vo svojich hysterickych komentaroch.
a aby ti bolo jasne, nech zas nepises kraviny: tym chudakom som myslela sukromnika, nie chlapca z tesca a ked ty budes robit 14 hodin denne, tak mozno pochopis, ze ti to za tie tri usetrene ecka nestoji. okrem toho nezijem v bubline a poznam kopec ludi, co tahaju dvanastky, dokonca sestnastky a su normalne zamestnani a ako co teraz? a to, ze moznost nevyuzivame neznamena, ze sme ju zavrhli. tak blbu osobu ako ty som tu uz davno nestretla ty kokos.
keby bola nonstop, mozno by som vyuzil. casto mam chut ist o 3 v noci do tesca, lebo dostanem na nieco chut ale nechce sa mi obliekat, cakat na mhd a trepat sa hore dole
inak my mame taketo plagaty pisane comic sansom a polovicnou zahoractinou polepene po dedine uz nejaku dobu, typek za to chce len 2€ a vraj nakupi uplne kdekolvek
@kitty7
1. Psychoanalytik asi tiež nebudeš, že?
2. Krámy mám dostať až o týždeň, ale na rozdiel od teba mám hormóny pod kontrolou, nakoľko ja som sa k invektívam tak primitívneho charakteru neznížila (rozumieš tej vete, či ti ju treba prepísať pomalším tempom?)
3. Nemám chuť ti vysvetľovať prečo si opakovane protirečíš. Choď radšej čarovať štetcami, možno ťa to upokojí. (I keď... živnosť si v tom tiež pre istotu nezakladaj
4. Hmmm...no, možno ťa to šokuje, ale mňa si nestretla tiež. Tak...kto je tu blbý?
@trubajerichova prepac, ale ja sa tu hadanim s tebou ponizovat nejdem. ked to tebe nevadi sa bezdovodne navazat do niekoho a este sa potom fakt hlupo divit, ze ten clovek si o tebe mysli, ze si kompletne sprosta, je to tvoja vec nauc sa spravat, potom sa mozeme bavit
@kitty7 To je ok moja, ja sa už bavím Ale máš pravdu, dosť bolo. Trošku ma zarazilo, že tento simplexný humor si ty považovala za hádku. Takže končím skôr ako nepochopíš ešte kopec iných vecí Dobrú noc
Nedávno som rozmýšľal nad tou donáškou z Tesca, 3€ nie sú veľká suma, keďže do mesta to mám 20km a autom to je tak 5€ na benzín + nehovorím koľko času by som premrhal v Tescu + cestou tam a späť. Akurát že nechodím do mesta len na nákupy, ale nakúpim keď tam mám cestu, takže by sa jednalo len o ten ušetrený čas
ale urcite to ma zmysel pre ludi, ktori maju problem s chodenim (starsi ludia, ochrnuty, vozickar atd.) a urcite je to velmi dobre pre nich a takym by som pripadne aj zlavy dal ako clovek co prevadzkuje ten biznis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale moja mama by to mozno brala, ked tak nad tym uvazujem... vytazeny podnikatel nerad zabija cas nakupovanim...
Dobrá vec. Otázny je ten servis u nás....
1. "...ten chudák"? Akože chudák tesco napríkad? Po mame to podnikanie radšej nepreberaj, ak si myslíš, že nejaký podnikateľ bude v kšefte dobrovoľne prerábať
2. Ľudia sú škrobi lebo túto možnosť nevyužívajú a hneď za tým napíšeš, že ani vy ju nevyužívate. To je nejaký druh modernej sebakritiky?
3. Predstav si, že sú ľudia, ktorí aj tie tri eurá považujú za peniaze a vedia ich zhodnotiť aj inak ako si uľahčiť život donáškou.
4. Neuveríš, ale podnikatelia nie sú jediní vyťažení jedinci, ktorí by si vedeli predstaviť stráviť svoj čas inak ako nákupom potravín a státím v šórach pri pokladniach.
a aby ti bolo jasne, nech zas nepises kraviny: tym chudakom som myslela sukromnika, nie chlapca z tesca a ked ty budes robit 14 hodin denne, tak mozno pochopis, ze ti to za tie tri usetrene ecka nestoji. okrem toho nezijem v bubline a poznam kopec ludi, co tahaju dvanastky, dokonca sestnastky a su normalne zamestnani a ako co teraz? a to, ze moznost nevyuzivame neznamena, ze sme ju zavrhli. tak blbu osobu ako ty som tu uz davno nestretla ty kokos.
1. Psychoanalytik asi tiež nebudeš, že?
2. Krámy mám dostať až o týždeň, ale na rozdiel od teba mám hormóny pod kontrolou, nakoľko ja som sa k invektívam tak primitívneho charakteru neznížila (rozumieš tej vete, či ti ju treba prepísať pomalším tempom?)
3. Nemám chuť ti vysvetľovať prečo si opakovane protirečíš. Choď radšej čarovať štetcami, možno ťa to upokojí. (I keď... živnosť si v tom tiež pre istotu nezakladaj
4. Hmmm...no, možno ťa to šokuje, ale mňa si nestretla tiež. Tak...kto je tu blbý?
ale urcite to ma zmysel pre ludi, ktori maju problem s chodenim (starsi ludia, ochrnuty, vozickar atd.) a urcite je to velmi dobre pre nich a takym by som pripadne aj zlavy dal ako clovek co prevadzkuje ten biznis