bol som za dievčinou s kvetmi, komunikoval som iba s jej mamou, za zatvorenými dvermi, že nech mi ju zavolá, hovorila že nie je doma a nevie, kedy dojde. Tak som hovoril jej mame, že doniesol som jej kvetiny nechám ich za dverami, zložil som kvetiny ku d
hm, je zvlastne, ze jej mama s Tebou komunikovala len cez dvere. to nemohla rovno otvorit a tie kvety prevziat? pripada mi to, akoby ta holka bola doma, len mama ju zatajovala... zvlastne.. no v kazdom pripade by som sa ozvala tej dievcine a vysvetlila by som si to s nou
podľa mňa sa jej mama a možno aj ona sama bojí, že si nejaký úchyl a preto buď dcéra povedala mame že " mami tvar sa že nesom doma" alebo mama sa sama rozhodla že jej dcera nebude doma, alebo to nebola jej mama, ale ona a bala sa ti otovoriť tak ani neotvorila... viac moznosti a dovodov ma nenapada
Nie mal si ich vyhodiť do koša....bošeee,,,,weď keď si pre ňu kúpil kvety, tak kam si ich mal asi dať? Keď ti jej mama nechcela otvoriť tak je to pohode, keby že som v tvojej koži ich dám pred dvere rozdupem a odídem
Dievčina? Ty si z nejakej dediny, však? Pozri, samičie mláďatá ľudského druhu sú nevyspytateľné. Bola tam, držala sa maminej sukne a bála sa s tebou stretnúť. Po tvojom odchode vtiahli kvety do vnútra ako korisť a minimálne dve hodiny sa rozplývali nad tým, aký si džentlmen a ako ho máš na najbližšom jarmoku klofnúť. Potom budú pýtať za sobáš aspoň tri prasnice a jedného kanca, ty to zoženieš a po celý život budeš mať čisté a vyžehlené košele. Veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
musí si dať facku sám aby sa zobudil
to uz nam nestaci v tejto dobe telefon webky net.. to uz aj normlany kontakt musi prebiehat cez nejaky mur?
ci preco ti neotvorila?
podľa mňa sa jej mama a možno aj ona sama bojí, že si nejaký úchyl a preto buď dcéra povedala mame že " mami tvar sa že nesom doma" alebo mama sa sama rozhodla že jej dcera nebude doma, alebo to nebola jej mama, ale ona a bala sa ti otovoriť tak ani neotvorila... viac moznosti a dovodov ma nenapada
..vlastne. počkať, tiež som z dediny
K téme, pán autor diskusie, aký máš vzžah s tou "dievčinou"?
Mimochodom, rád by som sa opravil: V treťom riadku som namiesto „ho máš“ mienil napísať „ťa má“, ale príliš som sa nechal uniesť.