Neviete mi povedat, ci je izba c. 193 dvoj, troj, stvor postelova? a ako viem, ci tam je pristelka alebo neni? Lebo mi prislo len cislo izby, to mam ako postel ci pristelku?
@kajaa možno je vybavením najhorší, ale za to sú tam najvačšie žúrky a poznám dosť ľudí čo tam bývajú a každý mi hovoril že nikde inde by už ani nešiel
@lluucckkaa veru ze blok B je 4 lozkova..respektive trojlozkova s pristelkou, co znamena ze je tam proste ta stvrta postel. heh.. ale tak moze sa stat ze nebudete styri, ja som tiez byvala na stvormiestnej izbe a boli sme cely rok len tri.
ach noo co uz, a co hovoris na tu DOPU? nie je to tam nebezpecne? okolie atd... lebo som uz citala clanky o uchylakoch v okolii... idem si zaobstarat slzny plyn preistotu...
@lluucckkaa ty si prvacka? ako vies ze ktory si blok? mne nic take nedoslo v maili...
a neviete ako to je s platenim? lebo pise tam ze do 31.8. ale ked neviem kolko postelova izba to je tak jasne, ze neviem ani aku sumu zaplatit, ci? to pride este daky mail abo postou ?
@lluucckkaa urcite si zaobstaraj.. akurat, ked som si vravela, ze sa nic nestalo za cely rok, tak koncom maja isla moja spolubyvajuca z vlakovej a oproti nej bezali dve baby, ze ich nahana daky chlap..takze jednoznacne si zaobstaraj.. to prostredie je super, klud a vsetko,ale vecer to fakt nie je sranda.
Hroboňova je tuším HOPA že?...tak ja mám 302 B...uff...som zvedavá aký rozbitý je ten inťák ked to tu kazdy tak rozobera...spolocne sprchy wc ...to asi vsetky prvacky si tym musia prejst...ale vraj najlepsie zurky su tam tak aspon to
Ahojte! Dnes mi konecne prisiel mail s intrakom a tiež som na DOPE....chcela by som sa spytat niekoho, kto tam už byval, alebo byva, ako to tam vyzera...aj co sa tyka interieru, aj co sa tyka toho "zakazu chlapcov"...to je fakt tak prísne kontrolovane, že tam žiaden neprešmykne?
tak dnes som tam bola ale len zvonku, lebo internat je cez prazdniny zatvoreny, ale cistaa psycho liecebna:/ takze stacilo mi zvonka, vo vnutri to ani nechcem vidiet ale ked to prezili ini, prezijem to aj ja . Vzdialenost od skoly je busom cca 20-30 min- nic moc, od zzastavky cca 10 min- nic moc. Park hnusny tmavy... Terulienocka, Adrria aky mas odbor/ fakultu?
nuž, harmonograme je napsiane, že už od 2.9. ale dekret si možes prevziat až od 7.9., kedy mame zapis..takže neviem..maju v tom chaos..aj v plateni ty ides už teraz platit?Ci až po prevzati dekretu? A ides na ZOP alebo POCR?
jaaj, ja som blok B, a ZOP, skoda....a mas pravdu, ani ja este neviem kolko a vlastne nikto nevie, ale maju v tom dobry chaos...ked si das hlavnu stranku euby a potom služby a studentske domovy, tak tam maju zlozku Základné informácie k ubytovaniu sa v Študentských domovoch Ekonomickej univerzity v Bratislave v akademickom roku 2011/2012 a tam je uvedene, že je potrebne zaplatit už do 31.8.2011 a to za cely prvy semester! A ked si na tej istej stranke otvoris Harmonogram ubytovania, tak tam je zase uvedene, že až po prevzati dekretu..proste ako vravim, chaos!
No už som tam volala a že teda ked nevieme nakolkoložkovu izbu nas ubytovali, tak nemožme predsa dopredu zaplatit...tak nechapem, preco podavaju na internete desinformacie...no co už....a inac preco chalani nesmu na DOPU? To akože žijeme v stredoveku, ci ako? Ved sme už dospele, každa je zodpovedna za svoje ciny, tak nechapem...
Terulienocka: cez okna budu chodit myslim si, ze oni poslu bud nejaky mail alebo postou ... aspon dufam lebo ked som na intrak volala, tak ho mali vypnuty...
@terulienocka ja som pisala mail a mi to vysvetlila tak, ze do 31.8. musis zaplatit, ak sa chces ubytovat od 2.9. inak staci zaplatit az pri ubytovani...
@kajaa aha, ok dakujem...ja som tam zase volala a povedali mi, že ved nemožem platit, ked neviem kolkoložkovu izbu mi pridelili...a inac nevies nieco viac o tom intraku? napr. ci je net na každej izbe?
baby ja som tiež dostala DOPU, a mám z toho obavy, aspoň čo som počula nie je to nič moc :/ izbu mám 510 B , nie je tu náhodou moja náhodná spolubývajúca...?
Caute baby neviete mi povedat nieco blizsie k izbe na hrobonovej cize fope? A izba502 A kapacita 4, prosim niecim ma poteste lebo to co som si uz vsetko citala noo mam strach a hnus v sebe z toho
Nazdárek susedka izba 503/A DOPA ..ach booože ničoho sa netreba báť .. treba sa len pripraviť na izbu s 4 posteľami ,spoločné sprchy čo žiadnej dospelej žene nemôže robiť problém !!! takto čo som počula DOPA je dobrý intrák na učenie a keď budeš chcieť ísť na nejakú žúrku prejdeš iba na HOPU a tam sa môžeš zabávať každú minútu !! takže DON´T WORRY , BE HAPPY !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a neviete ako to je s platenim? lebo pise tam ze do 31.8. ale ked neviem kolko postelova izba to je tak jasne, ze neviem ani aku sumu zaplatit, ci? to pride este daky mail abo postou ?
No sak to prave, ale urcite by nam mal prist mail s dalsimi info o plateni atd... aspon si myslim
Nazdárek susedka izba 503/A DOPA ..ach booože ničoho sa netreba báť .. treba sa len pripraviť na izbu s 4 posteľami ,spoločné sprchy čo žiadnej dospelej žene nemôže robiť problém !!! takto čo som počula DOPA je dobrý intrák na učenie a keď budeš chcieť ísť na nejakú žúrku prejdeš iba na HOPU a tam sa môžeš zabávať každú minútu !! takže DON´T WORRY , BE HAPPY !!