Ahojte neviete náhodou niekto, tí ktorí sú v končiacich ročníkoch a majú odovzdávať bakalárky alebo diplomovky tak sa budú odovzdávať v normálnych termínoch alebo to posunú, ? Veď ani knihy si nemôžme ísť požičať ani na konzultácie ísť ani nič....
nikto nevie co bude o tyzden, takze skola ti asi odpoved tiez nebude vediet dat,
ale highfive, tiez som konciaca a o dva tyzdne mi oficialne mal koncit semester, tak nie som spoko
Pridávam sa do klubu...ale ak mám pravdu povedať mne to je fuk. Podstatnejšie je pre nich asi vyriešiť koronu ako riešiť nejaké diplomovky tak ja ich teda nechávam tak nech sa sami rozhodnú nám dať vedieť čo kedy od nás chcú
Tiež som v končiacom ročníku ale nemyslím si že sa niečo predĺži. Máme konzultovať cez maily. Niektorí spolu aj telefonujú. Chvalabohu moja odborná literatúra je na uloz.to takže nemám žiadne starosti. Iba mi to takto vyhovuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale highfive, tiez som konciaca a o dva tyzdne mi oficialne mal koncit semester, tak nie som spoko