Keď idete na nejaký výlet, a tešíte sa, že to bude sranda.. tak to väčšinou tak je? Alebo idete niekde neviem, kde sa vám isť nechce, a myslíte si že to nedopadne dobre, že sa stane katastrofa .. tak to bude naozaj také zlé?
práveže skôr naopak.. keď sme šli na plavecký.. tak pár dní pred odchodom som tam vôbec nechcela už ísť.. a bolo super... ale na branné som sa tešila.. aj keď.. bolo dobre celkom len sa stalo dačo.. čo to pokazilo dosť.. :/ ..
Alebo keď sa niečo chystá strašne dlho, že aká bude sranda, všetko zorganizované, tak je nehorázna nuda =D Ale keď sa nič nechystá tak je najväčšia zábava
Čo sa týka výletov, tak tie vždy dopadnú lepšie ako si dokážem predstaviť. Ostatné veci, ktoré nedokážem ovplyvniť, nemusia dopadnúť vždy tak, ako chcem.
Väčšinou (alebo vždy?) to je tak, že keď niečo plánujem, keď sa na niečo brutálne teším, tak to nevýjde a všetko sa pokazí... Preto nič neplánujem, robím veci spontánne a zatiaľ mi to vychádza dokonale...
vzdy zalezi od toho,ze s akymi ludmi mam nieco naplanovane .. proste mam baby z plaveckeho,s ktorymi naplanujem hocico a vzdy sa zabavim (7rokov sa vidiet 5krat do tyzdna spravi svoje).. ked s rodinou,tak zlata stredna cesta.. ked s "kamaratmi",tak sa vzdy vsetko dokasle.. a ked iba so skutocnymi kamaratkami,tak tiez to dopadne skvele
záleží podľa toho s kým idem, ak viem, že idem s ľuďmi, ktorých mám rada a aj oni mňa, tak sa teším a väčšinou to dopadne veľmi dobre ale keď tam idem s niekým koho až tak nemusím, a je to vzájomné a cítim, že to bude zlé, tak to je ešte horšie väčšinou, málokedy sa stane, že by bolo super...keď vieš, že bude na hovno, radšej tam nechoď, choď len s fakt dobrými kamošmi
A o tom to cele je, ze clovek sa s tym musi jednoducho zmierit a radsej nic neocakavat a nech pride coklvek, tak brat to v pohode a tesit sa nech je akokolvek, vzdy je nadej a vzdy je z coho sa tesit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Alebo keď sa niečo chystá strašne dlho, že aká bude sranda, všetko zorganizované, tak je nehorázna nuda =D Ale keď sa nič nechystá tak je najväčšia zábava
Ale väčšinou dopane viac menej všetko dobre alebo aspoň priemerne