každý si děláme svoje vlastní životní cesty .. a mimochodem, zákazy jsou od toho aby se porušovaly .. takže si stejnak myslím, že bys tomu nezabránila ..
@miszounkova zakazy su od toho aby sa porusovali? Tento nazor by som cakal od 15 rocnej, nie od 21 rocnej. Teda, ked mas zakazane jazdit pod vplyvom alkoholu tak to proste musis porusit? Aha, tak preto je tolko ludi prijebanych lebo sa riadi tymto skvelym mottom. Tuk-tuk.
ona to najskor myslel tak ze ta dcera to proste tak ci tak spravi, ja som si v 15tich tazku hlavu z rodicov nerobil, je na jej dcere ako sa zachova ... pokial ju tam neznasilnia je sama zodpovedna za seba ma 15 a uz neni decko...
@hajzelodkosti ... za prvé jsem abstinent takže bych zavolat slitá asi nesedla .. a za druhé, když mi bylo patnáct, tak jsem dělala všechno proto, abych šla proti rodičům .. takže jsem tím spíš chtěla říct, že čím více jí to budou zakazovat, tak tím více po tom bude toužit .. každý si vyrábíme vlastní chyby ..
raz som tam bol, vtedy som mal 17, a citil som sa tam strasne stary... jeden z podnikov, kde baby balia chalanov... a na WC sa viac jebe a vracia ako robi hociaka ina potreba ale tak... pokial sa len trochu opije, a zabavi, tak to je v pohode... ale ja by som tam moje dieta nepustil.
@miszounkova mudry budu vzdy mudry to mas marne a ak povies ze nie tak si pre mudreho hlupa....
proste niektori su raz uz taki...
a nazor na diskusiu podla mna nemas preco ju nepustat ak splna tvoje predpokladi ma dobe znamky v skole tak preco si trochu neodichnut od nej a ked tvoja dcera vnima dvoveru rovnako ako ty knej tak nieje dvovod na ziadne pochibovanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A vlastne,ja asi budem velmi prísny otec ale v 15ich by som jej určite nedovolil.
bohuzial, je to tak...
ona to najskor myslel tak ze ta dcera to proste tak ci tak spravi, ja som si v 15tich tazku hlavu z rodicov nerobil, je na jej dcere ako sa zachova ... pokial ju tam neznasilnia je sama zodpovedna za seba ma 15 a uz neni decko...
Som toho názoru, že pokiaľ je dcéra rozumná a veríte jej, pustite ju tam, zas tak hrozné ako tu niektorí uvádzajú to nieje...
Buď dať dcére voľnosť a riskovať, alebo z nej urobiť odprdok spoločnosti bez kamarátov a nepúšťať ju nikam.
je to na vás, ste mama, tak či tak nás do toho nič.
proste niektori su raz uz taki...
a nazor na diskusiu podla mna nemas preco ju nepustat ak splna tvoje predpokladi ma dobe znamky v skole tak preco si trochu neodichnut od nej a ked tvoja dcera vnima dvoveru rovnako ako ty knej tak nieje dvovod na ziadne pochibovanie...