@arysk ale nerozumies ze to svetlo nema na to kychnutie vplyv? ked sa ti kychne po pozreti do svetla, tak nie kvoli svetlu, ale kvoli tomu, ze si pravdepodobne zaklonil hlavu, prip. je to placebo efekt
@nobile Tym sa nemysli pozriet sa priamo do slnka.. ja osobne to robim napr tak, ze sa pozriem cez den na jasnu oblohu, slnko vidim iba periferne kusok.. a hned sa mi kychne... Alebo ak je to vecer tak pridem k lampe a pozriem sa nad ziarovku, pred ocami mam len ziaru, svetlo, a ide to ....
"The photic sneeze reflex (also known as photoptarmosis, colloquially known as "sun sneezing") is a condition of uncontrollable sneezing in response to numerous stimuli, such as looking at bright lights or periocular (surrounding the eyeball) injection. The condition affects 18–35% of the population, but its exact mechanism of action is not well understood"
neviem, nikdy som neskušala. ked cítim že si chcem kýchnuť pomáha hlboký nádych, tým to privolám, alebo výdychom kýchnutie odoženiem. tiež kýchntutie má u mna efetk ten že ak som chorá a mám upchatý nos tak sa mi potom uvolní, môžem sa vysmrkať a juchú nachvílu dýcham aj nosom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@neoriginalna ...
"The photic sneeze reflex (also known as photoptarmosis, colloquially known as "sun sneezing") is a condition of uncontrollable sneezing in response to numerous stimuli, such as looking at bright lights or periocular (surrounding the eyeball) injection. The condition affects 18–35% of the population, but its exact mechanism of action is not well understood"