Najlepšie bolo, keď Slota hovoril o marihuane...že to začína dvoma cigaretami a potom to končí pichaním si marihuany a Puškárová len tak pomimo poznamenala, že sú aj iné závislosti
@sven ten tvoj zlepenec...nehovorím, že to ide dobrým smerom. Len hovorím, že sa ľudia neuvedomujú, čo sa týka Slotu. Preferencie a výsledky volieb sú predsa len viac ako telefonické hlasovanie v politickej relácii. Ficovláda išla akože dobrým smerom?
ja to sa priznam nepozeram lebo to je o tom kto z koho a nevedie ta diskusia k ničomu je to ubohé zlý výber hostí aj moderátorka má sproste otazky..keby tam už prišiel normálny človek nie politik
@24 Niekto možno je až tak jebnutý, ale dúfam že ich moc nie je, nie že by na tom moc záležalo v tomto prípade, ale vo veľa iných by mohlo
Haha, možno že nejakí už plnoletí (fyzickým vekom, ich mentálny vek je väčšinou jednociferný) čo volili predtým SNS lebo "Slota je king a zatočí s tými Maďarmi čo sa sem tlačia" tak možno teraz volili SaS aby dekriminalizovali trávu
aj jeden aj druhy ma v niecom pravdu, slota mal niekedy ale trochu rozumnejsie nazory a je smutne, ze ma pravdu len v takych "malichernostiach" ako socha Svatopluka...inac moc nezabodoval..a to SMS hlasovanie, to sa nikdy moc neodvija od toho, co ti ludia tam hovoria..
akoze nic v zlom ale boh nás ochranuj od takích ludí ako Slota, bez urovne vyjadrovania, vie iba nadavať a ked sa niekto ako Slota pači ludom je to ozaj smutne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
JANKO SLOTA ..VYHRAL V SMS HLASOVANÍ ..a to dokazuje že SLOVENSKO sa konečne obracia dobrým smerom
@matinho777 Dobrým smerom? Ty si dobre vadný...
Haha, možno že nejakí už plnoletí (fyzickým vekom, ich mentálny vek je väčšinou jednociferný) čo volili predtým SNS lebo "Slota je king a zatočí s tými Maďarmi čo sa sem tlačia" tak možno teraz volili SaS aby dekriminalizovali trávu
akoze nic v zlom ale boh nás ochranuj od takích ludí ako Slota, bez urovne vyjadrovania, vie iba nadavať a ked sa niekto ako Slota pači ludom je to ozaj smutne
... jak som sa nasmiala vtedy